Acnee - Peeling chimic

Filorga Logo

Peeling

Acneea este o problemă complexă, pentru care industria medical estetică caută în permanență nenumărate soluții. Una dintre acestea îl reprezintă peelingul chimic, foarte des folosit, deoarece asigură rezultate foarte bune, cu riscurile cele mai mici.

Specialiștii Elos Skin&Laser Center recomandă pentru acest tratament produsele Filorga. Gama Glykopeel ale brandului de renume conține cel mai eficiente produse pentru peeling existente pe piață. Și asta pentru că realizează această procedură în 4 pași, cu variații secvențiale ale PH-ului.

Cum acționează tratamentul de peeling chimic?

Această procedură constă în aplicarea pe piele a unei soluții exfoliante, care îndepărtează straturile superficiale ale epidermei.  Prin asocierea primului pas de pregătire a tenului cu cel final de reparare și protecție, Glykopeel asigură un tratament blând, cu rezultate imediate, fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

peeling chimic filorga

Etapele tratamentului de peeling chimic:

  1.  PrePeel- Curățarea tenului și pregătirea înainte de peeling. Soluția utilizată în această etapă conține agenți purificatori (acid lipo-amino, extracte de musețel și hamamelis) și substanțe exfoliante (acid glicolic și acid kojic), eliminând celulele moarte și excesul de sebum
  2.  Peeling – Exfoliere, stimulare, corectare și protecție. Soluția pentru peeling este disponibilă în 3 niveluri de concetratie ale acidului glicolic (20%, 50% și 70%), medicul alegând cea mai potrivită variantă în funcție de tipul de piele și gravitatea  acneei. Acțiunea substanței are ca scop creșterea permeabilității dermale, ceea ce va permite pătrunderea în piele a agenților activi cu rol de reducerea a acneei.
  3.  PostPeel – Neutralizare și hidratare. Acest pas este esențial pentru neutralizarea acidului glicolic, hidratarea epidermei și reglarea PH-ului.
  4.  Mist – Acțiune Aantiimflamatoare. Această substanță încheie tratamentul, conferind tenului  o senzație de prospețime și răcorire. Conține extracte minerale din alge marine, care reduce inflamațiile și calmează tenul.

 

Avantaje tratament peeling chimic

  • Tratament rapid
  • Rezultate imediate
  • Elimină acneea și calmează inflamațiile
  • Reduce petele
  • Conferă pielii luminozitate și suplețe
  • Fără efecte adverse

Protocol tratament peeling chimic

În funcție de gravitatea acneei, se recomandă între 3 și 5 ședințe, efectuate o dată pe săptămână. Protocolul se poate repeta de două ori pe an.

ELOS SKIN & LASER CENTER