Laser Fracționat CO2RE

core-logoCO2RE reprezintă cea mai nouă și complexă platformă cu laser fracțional de la Syneron Candela, concepută pentru a oferi soluții eficiente pentru rejuvenarea facială, tratarea ridurilor, atât la nivel superficial, dar și în profunzime.

Această platformă laser este structurată pe 3 module:

CO2RE Estetic– destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratării laxității tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor și hipepigmentațiilor
CO2RE Chirurgical– utilizat pentru incizii și excizii dermale cu laserul (nevi pigmentari, papiloame virale, cheratoze seboreice)
CO2RE Intima– creat pentru rejuvenarea vaginală internă și externă, labioplastie

laser CO2RE

Cum funcționează laserul fracțional?

În esență, laserul fracțional tratează doar câte o fracțiune din piele, fiind destul de agresiv. În timpul procedurii, laserul ”perforează” pielea în milioane de găuri, vaporizând țesutul cu care intră în contact. Leziunile induse pielii forțează organismul să vindece zona afectată, creând țesuturi noi, după ce cele afectate au fost îndepărtate. CO2RE are abilitatea de a trata atât țesuturile superficiale, dar și cele profunde, oferind posibilitatea unei înalte precizii în controlarea intensității și adâncimea ablației.

Cu ce diferă CO2RE față de alte lasere?

La ora actuală, există destul de multe lasere fracționate pe piață, însă CO2RE se diferențiază prin utilizarea simultană a două fascicule laser, care pătrund în piele la adâncimi diferite. În plus, oferă un disconfort reduse și o schimbare dramatică a pielii după doar o singură ședință.

Cui i se adresează tratamentul?

Candidații ideali pentru acest tratament au mai mult de 30 de ani și se confruntă cu imperfecțiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare, îmbătrânirea prematură și laxitate. Este ideal pentru pacienții care își doresc să întoarcă timpul în favoarea lor, fără a fi nevoiți să aibă un timp mare de recuperare, așa cum se întâmplă în cazul altor proceduri laser.

Ce presupune procedura?

Pacienții resimt un disconfort moderat în timpul tratamentului, însă aplicarea în prealabil a unei anestezii locale fac procedura tolerabilă. Pentru modulele de tratament care presupun o intensitate mai ridicată, cum este în cazul inciziei/exciziei, se poate utiliza anestezie subcutunată. Deasemenea, medicul poate recomanda administrarea de calmante în zilele post intervenție. După tratament, pielea va începe să se exfolieze, proces care poate dura până la 10 zile.

Protocol de tratament

În general, se va obține o îmbunătățire semnificativă doar după un singur tratament. În zilele de după tratament, pielea va arăta și se va simți mai catifelată și fermă. Hiperpigmentațiile se vor reduce considerabil, iar textura pielii se va îmbunătăți.

ELOS SKIN & LASER CENTER