Rejuvenare Faciala Lase MD

Sistemul LaseMD, care apartine companiei Lutronic, reprezinta o abordare diferita in industria procedurilor de rejuvenare faciala, combinand in acelasi timp puterea laserului cu beneficiile substantelor active.

LaseMD se bazeaza pe laserul Thulium (1927nm), un laser fractionat non-ablativ extrem de eficient, care implica o perioada de recuperare minima pentru pacient. Acest avantaj propulseaza sistemul LaseMD in topul preferintelor pacientilor, mai ales ca acestia isi doresc tratamente cu rezultate spectaculoase, dar care sa nu implice un repaos social prelungit. Astfel, ghidati de dorintele pacientilor nostri, am introdus in portofoliul clinicii Elos Skin&Laser Center laserul inovator LaseMD.

Un alt avantaj al acestui laser il reprezinta posibilitatea realizarii de protocoale de tratament personalizate, in functiile de nevoile tenului. Sinergia dintre puterea laserului si a substantelor active introduse in derm confera pielii un aspect intinerit, tonifiat, reducerea ridurilor si a porilor dilatati, precum si a petelor hiperpigmentare.

Cum functioneaza laserul LaseMD?

In general, cremele si serumurile actioneaza doar asupra straturilor superficiale ale pielii, avand o rata redusa de absorbtie. Aparatul LaseMD este optimizat cu sistemul CDS (Cosmeceutical Delivery System), creand micro-canale in piele, prin care ulterior vor fi introduse substante active speciale: vitamina A, vitamina C, acid tranexamic sau resveratrol. Acestea lupta eficient cu imbatranirea prematura, formeaza un scut impotriva agentilor poluanti si stimuleaza regenerarea celulara.

In timpul producerii micro-canalelor, stratul cornos al pielii ramane intact, permitand o recuperae rapida si usoara, dar si penetrare eficienta a substantelor, care vor genera rezultate optime. Micro-canalele se inchid in aproximativ 30 minute, iar moleculele substantelor active sunt absorbite in dermul profund.

O alta abordare a laserului LaseMD presupune utilizarea de energii mai ridicate, aplicate tintit pe zonele afectate de cicatrici sau riduri profunde, dar acest lucru implica si o perioada de recuperare mai lunga, de pana la 7-10 zile. Medicii dermatologi ai clinicii Elos Skin&Laser Center vor stabili alaturi de pacienti protocolul de lucru optim pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Carui tip de pacienti le este potrivit acest tratament?

Laserul LaseMD se adreseaza pacientilor care se confrunta cu urmatoarele conditii ale pielii:

  • Pori dilatati
  • Riduri
  • Cicatrici
  • Laxitate
  • Melasma
  • Tulburari de pigmentare

Tratament personalizat prin substante active patentate

In functie de tipul de piele si nevoile acestuia, pe parcursul procedurii cu laserul LaseMD se foloseste un set special de ampule, pentru a obtine efecte benefice asupra tesuturilor.

  • Ampule cu vitamina C. Fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, Vitamina C sustine o piele mai tanara si sanatoasa prin promovarea unei structuri sanatoase de colagen. Deasemenea, ajuta la intinerirea pielii fotoimbatranite si fotodeteriorate.
  • Ampule cu vitamina A. Studiile clinice proclama retinoizii drept cei mai puternici factori anti-imbratranire. Vitamina A actioneaza direct asupra nucleului celulelor pielii, impiedicand maturizarea acestora si stimuland productia de elastina si colagen.
  • Ampule cu acid tranexamic. Utilizat in mod frecvent pentru refacerea ranilor dupa interventii chirurgicale, acidul tranexamic are un rol important in luminozitatea si uniformizarea tenului. Astfel, a devenit un element cheie in protocoalele de tratament impotriva melasmei.
  • Ampule cu resveratrol. Bazate pe nanoparticule de polifenol natural, in combinatie cu acid hialuronic. Resveratrolul este un puternic ingredient antiaging, care, odata introdus in piele, stopeaza degenerarea celulara.

Aceste ampule se utilizeaza in timpul procedurii dupa formarea micro-canalelor, urmand ca pacientul sa utilizeze in rutina de ingrijire de acasa ampula cu substanta activa necesara tipului de ten timp de 2 saptamani.

Ce se intampla dupa tratamentul LaseMd?

Dupa procedura laser insotita de aplicarea substantelor active, pacientii vor resimti o senzatie de caldura timp de cateva ore, insotita de aparitia edemului si eritemului inflamator. Acestea sunt reactii normale, care persista pana la maximum 3 zile.

In cazul protocolului de tratament mai agresiv LaseMD, fara aplicare de substante active, perioada de recuperare este mai lunga (7-10 zile) si presupune aparitia descuamarii.

Care este protocolul de tratament recomandat?

Sedintele recomandate sunt cuprinse intre 4-8 sesiuni de tratament, realizate la un interval de 2-4 saptamani, in functie de protocolul stabilit.

ELOS SKIN & LASER CENTER