Antiaging - Intraceuticals Atoxelene tratament antiaging

Intraceuticals Logo + tagline blue blogIntraceuticals Atoxelene

Gama Intraceuticals Atoxelene a fost concepută special pentru reducerea ridurilor. Atoxelene este un tratament antiaging destinat liniilor de expresie și ridurilor situate în jurul buzelor și ochilor, devenind cea mai bună alternativă la injectările cu diferite substanțe împotriva ridurilor. Pe lângă beneficiile pe care le aduce aspectului pileii, acest tratament este întâi de toate o experiență unică, pe care trebuie neapărat să o încerci!

 

21783Compusă din acid hialuronic și o combinație puternică de vitamine și antioxidanți, tratamentul antiaging Atoxelene vizeaza ridurile, reducându-le în mod spectaculos. Acidul hialuronic ușor din serul Intraceuticals Atoxelene este absorbit repede de catre ten, realizându-se o dispersie maximă a nutrienților în piele, cu rezultate imediate.

 

 

 

22629 - Copy - CopyCum funcționează?

Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia sunt transportate în straturile profunde ale pielii substanțe cu puternic rol de reducere a ridurilor, dar și de prevenire a altora noi:  acid hialuronic, atoxelene (un derivat al toxinei botulinice), squalane (catifelează și hrănește pielea), albumina (hidratează intens).

Cu o singură infuzie cu Intraceuticals Atoxelene, liniile de expresie se vor reduce în mod vizibil. Pentru beneficii maxime, tratamentul antiaging Atoxelene este recomandat sa se repetate săptămânal timp de șase săptămâni. Acest tratament antiaging nu a fost conceput de sine stătător, ci pentru a fi combinat cu alte variante ale tratamentului Intraceuticals, cum ar fi Rejuvenate (destinată rejuvenării faciale și prevenirii ridurilor), Opulence (destinată petelor hiperpigmentare) sau cu booster Colagen.

 

 

atoxserumDepunerea acidului hialuronic

Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii Intraceuticals recomandă concomitent cu tratamentele efectuate în clinică, folosirea Atoxelene Daily Serum timp de 27 de zile consecutiv, aplicat de două ori pe zi. Este demonstrat științific că în urma acestui proces, dermul ajunge la un nivel optim de hidratare, iar ridurile se reduc cu peste 70%.

atoxlwCreionul Atoxelene Line Wand se aplică pe riduri, intensificând rezultatul tratamentului din clinică și contribuind totodată la potențarea rezultatelor obținute în urma infuziei.

ELOS SKIN & LASER CENTER