Lifting - Sublime

2

Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, destinat reducerii ridurilor fine și remodelării conturului facial, cu rezultate imediate.  Prin acțiunea tehnologiei elos, compuse din radiofrecvență bipolară și infraroșu, Sublime conferă pacienților un lifting instant, determinând în același timp diminuarea ridurilor și tonifierea intensă a pielii.

Încă de la apariția pe piață procedurilor estetice, și-a construit reputația de a fi singura metodă non-invazivă de lifting cu rezultate uimitoare, înlocuind cu succes operațiile estetice, și asta pentru că în doar 50 de minute se obține un lifting instant fără durere și timp de recuperare. Mai mult decât atât, Sublime este considerat o veritabilă mașină a timpului pentru că întinerește chipul cu cel puțin 10 ani!


2 - CopyCum funcționează?

Tratamentul debutează cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul și de a fi conductor pentru radiofrecvență. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafața pielii încălzește dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de  a stimula producția de colagen și elastină. Procedura este total nedureroasă, senzația resimțită de pacienți fiind aceea de mici impulsuri de căldură.

RTEmagicC_sublime1_jpgLa finalul tratamentului, pielea va arăta impecabil, fără zone roșii sau iritații, pacienții neavând nicio restricție în ceea ce privește reluarea activității obișnuite, aplicarea machiajului sau expunerea la soare. Sublime se poate realiza indiferent de anotimp, iar frecvența de repetare a tratamentului este de o lună. Studiile clinice realizate de specialiștii companiei producătoare, Syneron-Candela, relevă faptul că rezultatele persistă până la 4 săptămâni.

Rezultate spectaculoase

Ceea ce face acest tratament atât de plăcut de către pacienți este faptul că livrează rezultate imediate, fără a fi necesară nicio perioadă de recuperare sau alte intervenții complementare. După acțiunea radiofrecvenței bipolare și a infraroșului, pielea devine netedă și fermă, ridurile perioculare și nazolabiale sunt estompate, iar tenul este vizibil întinerit.

face-lift-generic-website

Candidații pentru tratamentul Sublime

Procedura se adresează tuturor celor care sunt nemulțumiți de aspectul tenului și doresc ca acesta să își recapete fermitatea și luminozitatea. După vârsta de 30 ani, forța gravitațională începe să își pună amprenta, determinând laxitatea tegumentară. Pielea nu mai are același tonus ca la 20 de ani și de aceea este necesar să îi oferim un impuls pentru a-și recăpăta tonusul și a a-și îmbunătăți textura.

 

ELOS SKIN & LASER CENTER