Nu ai produse in cos.

Shop

Adevărul despre cremele antirid

Odată cu trecerea pragului de 30 de ani, principalul subiect de interes pentru femei devine lupta contra ridurilor. De aceea, acestea încep să investească masiv în creme împotriva ridurilor, pe care companiile producătoare le recomandă drept cele mai eficiente pentru că sunt bogate în colagen și șterg miraculos ridurile, redând tenului fermitatea de la 20 de ani.

În realitate,  moleculele de colagen prezente în creme sunt prea mari, astfel încât foarte puține reușesc să pătrundă prin piele. De aceea, majoritatea rămân la suprafața pielii, până în momentul în care sunt îndepărtate prin spălare. Altfel spus, ingredientul atât de des invocat în combaterea ridurilor nu are cum să își facă efectul, atât timp cât el nu ajunge în derm,  unde, din pricina înaintării în vârstă, scade producția de colagen.

Singura metodă non-invazivă prin care putem introduce în derm colagenul necesar unui aspect întinerit al tenului este prin intermediul oxigenului hiperbaric, de aceea recomand cu încredere tratamentul Intraceuticals. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, acest tratament de hidratare intensă infuzează în derm, fără niciun fel de injecție și fără a leza tegumentul, o combinație puternică de acid hialutonic și peptide de colagen pentru a reîntineri tenul, restabilind volumul și fermitatea pielii care și-a pierdut elasticitatea și tonusul. Pentru cele mai bune rezultate, recomand un protocol de 6 ședințe, efectuate săptămânal, care se vor dovedi adevărate momente de răsfăț pentru paciente. Efectele tratamentului sunt reflectate de hidratarea profundă a pielii, reducerea ridurilor și îmbunătățirea vizibilă a volumului și texturii pielii. Așadar, pentru tenul matur, brăzdat de riduri fine, cremele nu vor fi de niciun ajutor. Pacientele vor găsi un aliat de încredere în acest tratament cu oxigen hiperbaric, care va reuși să le redefinească tenul și să îi îmbunătățească tonusul!

Rezerva acum