Nu ai produse in cos.

Shop

Cum să obțineți un lifting instant fără operație

Odată cu înaintarea în vârstă, apare laxitatea tegumentară la nivelul feței. Pielea își pierde elasticitatea, este mai puțin capabilă să își păstreze un nivel optim de  hidratare, iar secreția glandelor sebacee scade. Rețeaua de elastină și fibrele de colagen devin mai slabe, ceea ce conduce la apariția ridurilor și a aspectului de „piele lăsată”. În acest punct critic, tegumentul are nevoie de o remodelare care să îi confere un aspect întinerit.

Există pe piață un număr impresionant de creme „bogate” în colagen, care promit un lifting peste noapte, însă ceea ce trebuie să înțelegeți este că acestea acționează la nivel superficial și nu pot ajunge până în dermul profund pentru a reface structura de colagen afectată de trecerea anilor sau un ritm de viață dezordonat. La extrema cealaltă, intervențiile chirurgicale de lifting sunt costisitoare, dureroase și implică un timp mare de recuperare.

Pentru rezultate excelente și de lungă durată, recomandarea mea este tratamentul Sublime, bazat pe tehnologia elos (radiofrecvență bipolară și infraroșu) care va asigura un lifting instant în doar 40 de minute, fără durere sau timp de recuperare. Acțiunea radiofrecvenței bipolare și a infraroșului au ca rezultat remodelarea dermului profund, stimularea producției de colagen și redefinirea conturului facial. Sublime se poate realiza în orice anotimp și nu impune nicio restricție privind expunerea la razele solare, iar senzația resimțită pe durata tratamentului este aceea de mici impulsuri de căldură pe suprafața pielii. La finalul procedurii, tenul va arăta impecabil, fără zone roșii sau iritații și, în plus, puteți aplica produsele de make-up imediat după tratament, remarcând o aderență mult mai bună a bazei de machiaj

Rezerva acum