Nu ai produse in cos.

Shop

Art Filler Filorga – Chipul vostru se află pe mână artiștilor

Știm cât de mult vă doriți să aveți un chip mereu tânăr și atrăgător, de aceea, suntem mereu în căutarea celor mai eficiente tratamente și a celor mai bune produse pentru frumusețea voastră. Din această lună, regăsiți în clinica noastră cea mai nouă gamă de produse pe bază de acid hialuronic injectabil a brandului Filorga, Art Filler. Procedurile realizate cu aceste produse vor avea în luna mai un discount de 20%, așa că va invităm să vă rezervați acum o programare pentru tratarea ridurilor, augmentarea buzelor sau a pomeților!

Orice femeie își dorește să fie frumoasă și veșnic tânără, iar pentru asta este mereu în căutarea celor mai bune soluții care luptă împotriva îmbătrânirii tenului. Însă, trecerea timpului se dovedește cel mai nemilos inamic, astfel încât liniile fine din jurul gurii sau ai ochilor se adâncesc încet, încet. Deasemenea, buzele prea subțiri sau lipsite de contur, precum și lipsa de volum a pomeților sau mandibulei generează frustrări și nu pot fi ascunse la nesfârșit prin machiaj.

Noua gamă Art Filler de la Filorga se adresează fiecărei din aceste probleme, luptând eficient cu ridurile și reconturând armonios zonele care nemulțumesc prin aspect. Produsele de înaltă calitate se combină cu profesionalismul specialiștilor noștri în injectări, astfel încât rezultatele finale vor fi cele dorite!

Cele 4 produse ale acestei game conțin 4 texturi de acid hialuronic care se adaptează specific zonelor feței cu probleme, integrându-se perfect în țesuturi pentru rezultate spectaculoase și de lungă durată. În plus, produsele conțin și anestezic, pentru un confort sporit al pacienților.

Art Filler Lips – acid hialuronic pentru augmentarea buzelor

Art Filler Fine Lines – acid hialuronic pentru eliminarea liniilor fine

Art Filler Universal – acid hialuronic pentru corecția liniilor medii și profunde

Art Filler Volume – acid hialuronic pentru refacerea volumului facial

Produsele de înaltă calitate se combină cu profesionalismul specialiștilor noștri în injectări, astfel încât rezultatele finale vor fi cele dorite!

Așadar, rezervați-vă acum o programare și obțineți schimbarea pe care vi-o doriți!

Rezerva acum