Nu ai produse in cos.

Shop

Adoptă ritualul de îngrijire Filorga

filorga skin perfusion newCum arată pentru voi o zi obișnuită? Sumarul, în majoritatea cazurilor, ar fi trezit dimineață, mers la birou, ceva cumpărături de seară, cină și somn. Dar, v-ați gândit vreodată cum ar trebui să arate programul tenului vostru?

Pentru a vă bucura de un ten sănătos și radiant este important să respectați un program corect de îngrijire al pielii. Din dorința de a fi aliatul femeilor care vor să aibă un ten tânăr, fără riduri și imperfecțiuni, brandul francez Filorga a scos pe piața gama completă antiaging Skin Perfusion, cu produse destinate demachierii, exfolierii și hidratării. Produsele sunt destinate uzului zilnic și săptămânal, conferindu-vă experiența unei îngrijiri profesionale ale pielii, chiar la voi acasă!

Dimineața, primele gesturi de frumusețe

Demachierea și curățarea tenului. Chiar dacă demachierea vă pare firească la finalul zilei, când trebuie îndepărtat machiajul, și dimineața este foarte importantă. Și asta pentru că pe timpul nopții se acumulează sebum și impurități care încarcă tenul, iar porii trebuie eliberați. Pentru această etapă, Filorga a conceput un demachiant disponibil sub formă de ulei sau lapte, care curăță blând tenul, alături de o loțiune tonică hidratantă.

Exfoliere. O dată sau de două pe săptămână, preferabil dimineața, este recomandat să faceți o exfoliere a tenului pentru a îndepărta celulele moarte care blochează porii. Există două tipuri de exfoliant, sub formă de scrub (chimic cu acid glicolic și mecanic cu particule abrazive), care se adresează tuturor tipurilor de piele.

Hidratare intensă sub formă de ser. După demachiere și exfoliere, tenul trebuie hidratat intens. Gama de seruri cuprinde 6 tipuri, care corespund tuturor problemelor tenului, și se aplică dimineața și seara.

  • Ser cu efect de lifting AA-Lift Serum: se bazează pe colagen, peptine și extract de sorg, adresându-se tenului lipsit de elasticitate
  • Ser antirid Re-time Serum: conține vitamina A, acid hialuronic, alături de substanțe cu rol regenerant. Corectează ridurile din jurul gurii, ochilor și de pe frunte.
  • Ser iluminator C-Light Serum: Este indicat tenului tern, obosit și lipsit de luminozitate. Se bazează pe antioxidanți, vitamina H și C, alături de NCTF (complex antiaging utilizat în mezoterapie), pentru revitalizare completă a tenului.
  • Ser împotriva hiperpigmentațiilor P-Bright Serum: Reduce petele și uniformizează culoarea tenului. Conține acid phytic, vitamina C și agenți cu rol depigmentant.
  • Ser intens hidratant HAB5 Hydra Serum : Potrivit pentru tenul deshidratat și uscat. Ingredientele active, precum pro-vitamina B5 și acid hialuronic, refac nivelul de hidratare al tenului și luptă cu îmbătrânirea prematură a tenului.
  • Ser antiimperfecțiuni BD Balance Serum: Se adresează tenului gras, cu pori dilatați și imperfecțiuni. Are în compoziție zinc (cu rol de matifiere și de reglare a producției de sebum), acid salicilic, care diminuează porii și imperfecțiunile, precum și extracte naturale din plante.

Scut împotriva razelor solare. Un element din rutina de îngrijire, pe care multe femei îl neglijează este crema cu factor de protecție. Crema E-Youth cu SPF 50 protejează pielea împotriva acțiunii nocive a soarelui, hidratând intens totodată.

Pauza pentru prânz și revitalizare

Miezul zilei este destinat întotdeauna prânzului, un obicei sănătos pentru organism, însă încercați să strecurați și un obicei sănătos pentru tenul vostru. Gama Skin Perfusion conține un element inedit în ceea ce înseamnă îngrijirea tenului, și anume un spray revitalizant, care poate fi aplicat chiar și peste machiaj, pentru că are rol de fixare, fiind ideal mai ales în zilele caniculare. În plus, protejează împotriva radicalilor liberi.

Seara este momentul de răsfăț

După o zi lungă și obositoare, aveți nevoie de o deconectare, atât fizică, cât și psihică. Umpleți cada cu spumă și, acompaniate de muzică în surdină, aplicați masca Youth Mask. Aceasta are rol hidratant, revigorant și iluminator. Se utilizează 1 dată pe săptămână, timp de 15-30 de minute. După acțiunea acestui produs, dar și în serile în care nu o aplicați, utilizați înainte culcare una dintre cremele cu rol de întinerire, potrivită tenului vostru: 5HP Youth Cream pentru ten normal-uscat sau 6HP Youth Cream pentru ten mixt. Pentru zona delicată a ochilor, HXR-Eye Cream, va face minuni, reducând ridurile și umflăturile cauzate de oboseală.

Rezerva acum