Nu ai produse in cos.

Shop

Care sunt factorii care ne afectează pielea și părul toamna

Schimbarea de sezon și trecerea de la anotimpul cald, la cel rece, impun modificări pentru orice femei în rutina de îngrijire. Astfel că, pe lângă schimbarea garderobei, este necesar să facem modificări și în ritualul de întreținere al pielii, mai ales că ne emite astfel de semnale. Majoritatea femeilor se confruntă cu senzația de piele uscată, atât la nivelul tenului, cât și al întregului corp, iar numărul firelor de păr căzute poate fi mai mare decât de obicei.
Ce este de făcut? Specialiștii Elōs Skin&Laser Center ne asigură că aceste schimbări sunt normale și ne oferă sfaturi despre îngrijirea pielii și părului pe timpul toamnei, astfel încât aceasta să nu aibă de suferit.

Cât mai multă hidratare

Practic, aceasta este regula de aur în orice sezon, pentru orice tip de piele. Hidratarea celulară ajută tenul să accepte mai bine schimbările de temperatură și umiditate, protejând-o ca un scut împotriva deshidratării și îmbătrânirii premature. Sunt recomandate produse pe bază de apă, cu textură delicată, dar și tratamente menite să hidrateze intens. Recomandarea specialiștilor clinicii Elōs Skin&Laser Center este tratamentul Intraceuticals, bazat pe oxigen hiperbaric, singurul tratament care hidratează tenul în profunzime. Gama de creme Intraceuticals completează hidratarea obținută în clinică, prelungind rezultatele procedurii. Până la finalul lunii octombrie, beneficați de următoarea ofertă la tratamentul Intraceuticals:

Intraceuticals Rejuvenate 4 Sedinte + 1 Gratuit + 1 Daily Serum  Rejuvenate 5 ml Gratuit + 1 Daily Serum Booster 5 ml Gratuit – preț special 400 Euro

Intraceuticals Booster 4 Sedinte + 1 Gratuit  – preț special 480 euro

Pentru mâini și restul corpului, apelați la creme cu textura densă, pe bază de uleiuri și emoliente, care să prevină uscarea pielii și să o mențină hidratată toată ziua.

Nu uitați de exfoliere!

Pe timpul toamnei, tenul nu se va mai încărca așa de mult precum vara, când intervine și procesul de transpirație. Însă, tot este necesară îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților, care blochează porii și îi împiedică să respire. Este indicat să apelați la un tratament de hidrodermoabraziune HydraFacial o dată pe lună, care va curăța tenul și îl va menține sănătos. Săptămânal, puteți realiza un scrub hidratant, care să exfolieze delicat pielea.

Buzele, în prim plan

Venirea anotimpului rece se poate citi pe… buze. Pielea de la nivelul buzelor este sensibilă, iar toamna începe să se usuce, iar apoi să se crape. Trebuie neapărat să avem în geantă un balsam hidratant și hrănitor, pe care să îl aplicăm ori de câte ori simțim nevoia. Seara, înainte de culcare, va face minuni buzelor crăpate, care vor avea timp să se vindece. Masca hidratantă special pentru buze de la Intraceuticals, aplicată săptămânal, va face minuni buzelor uscate și crăpate.

Cocktail de vitamine pentru un păr sănătos

Un alt aspect negativ al schimbării anotimpului este că observăm că ne cade părul mai mult ca de obicei și este uscat. Ca și tenul, părul este o zonă extrem de expusă, care toată vară a fost supus temperaturilor ridicate. Odată cu scăderea temperaturilor, și în organismul nostru se petrec schimbări, iar acestea influențează suplețea și elasticitatea părului, de aceea are tendința să devină uscat și să cadă mai mult. Pentru a combate cu succes aceste probleme, medicii Elōs Skin&Laser Center vă recomandă procedura de mezoterapie pentru scalp. În clinica Elōs Skin&Laser Center, medicii realizează procedura de mezoterapie împotriva căderii părului cu un produs unic pe piață, aparținând brandului franțuzesc Filorga. Această substanță este un cocktail compus din peste 50 de ingrediente cu rol fortifiant și regenerant al rădăcinii firului de păr. Injectările stimulează, totodată, circulația sanguină și oxigenarea celulară, revitalizând scalpul și firele de păr. Complementar, sunt recomandate produse dermatocosmetice care să îl mențină hidratat și puternic.

Adoptând aceste sfaturi, vă veți bucura de o piele hidratată și luminoasă și un păr sănătos. Programați acum o consultație gratuită la clinica Elōs Skin&Laser Center pentru a primi cele mai bune sfaturi de îngrijire a pielii și părului!

 

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum