Nu ai produse in cos.

Shop

Remodelare corporală cu până la 50% Discount

Chiar dacă sezonul estival a trecut și am pus în spatele dulapului hainele de vară, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne mai preocupe aspectul siluetei. Pentru un corp ferm, lipsit de celulită și țesut adipos în exces, lupta nu trebuie abandonată niciodată și necesită un efort susținut. Luna aceasta, aveți toate motivele să vizitați clinica Elōs Skin&Laser Center pentru o evaluare corporală gratuită și un plan de proceduri personalizat. Veți beneficia de discounturi cuprinse între 30-50%!

Contraatac împotriva celulitei

Din multitudinea de tratamente existente pe piață la ora actuală, doar VelaShape III, produs de compania Syneron Candela, a câștigat încrederea pacientelor care se confruntă cu inestetica coajă de portocală. Combinarea celor 4 tehnologii- radiofrecvență, infraroșu, vacuum și role mecanice- asigură cele mai bune rezultate împotriva celulitei, de aceea este cel mai recomandat tratament în clinicile de remodelare corporală de către medicii dermatologi, dar și cel mai apreciat de către paciente.
Până la finalul lunii octombrie, beneficiați de un discount de 30% la abonamentul de minimum 4 ședințe, pentru orice zonă dorită (fese, coapse, abdomen, brațe).
Același discount de 30%, se aplică și pentru abonamentele de drenaj limfatic și cele de injectările lipolitice, proceduri menite să accelereze asaltul împotriva celulitei.

Planul de proceduri se va stabili în funcție de gradul și tipul celulitei, de aceea vă invităm cu drag la o evaluare corporală alături de specialiștii noștri în remodelare corporală, la finalul căreia veți primi o ofertă personalizată.

Slăbiți acolo unde vă doriți, fără bisturiu

Pentru grăsimea ”încăpățânată” din zona abdomenului sau coapselor, sportul și dieta nu au sorți de izbândă. Deși pentru mulți, bisturiul pare unica soluție, trebuie să știți că există tratamente non-invazive care topesc țesutul adipos, fără durere și fără timp de recuperare. În clinica Elōs Skin&Laser Center, găsiți cele mai eficiente astfel de tratamente. Este vorba de tratamentul cu ultrasunete NovaShape și criolipoliza CoolTech. Ultrasunetele generate de aparatul NovaShape creează micro-vibrații, care penetrează până la 4-5 cm în grăsimea subcutanată, spârgând depozitele de grăsime de pe abdomen, fese sau coapse. Se formează bule de aer care implodează și contribuie la eliberarea celulelor grase din fibrele de colagen si la dizolvarea lor, fiind preluate apoi de sistemul limfatic si eliminate din organism, în mod natural. Vor fi necesare 6-8 ședințe, realizate săptămânal pentru cele mai bune rezultate.
Criolipoliza, slăbirea localizată prin înghețare, vă ajută să slăbiți acolo unde vă doriți. Realizată în clinica Elōs Skin&Laser Center cu aparatul CoolTech, singurul care îngheață adipocitele la temperatura de -8 grade, criolipoliza asigură o reducere circumferențială de minimum 4 cm. Se pot realiza maximum 3 tratamente în decursul unui an pe aceași zonă, iar rezultatele sunt vizibile după 6 săptămâni de la tratament.
În luna octombrie, tratamentul cu ultrasunete NovaShape și criolipoliza CoolTech au un discount de 50%! Evaluarea corporală va stabili numărul de ședințe necesare în funcție de grosimea stratului adipos.

Începeți acum un plan cu cele eficiente tratamente de remodelare corporală și obțineți silueta la care visați!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum