Nu ai produse in cos.

Shop

Cel mai rapid mod de a scăpa de petele hiperpigmentare

Pielea este predispusă schimbărilor de culoare în urma acțiunii factorilor intrinseci (vârsta, schimbările hormonale) sau extrinseci, soarele fiind responsabil în cele mai multe cazuri de apariția hiperpigmentațiilor.

Hiperpigmentația sau discromia este termenul generic folosit pentru producția anormală de melanină care determină apariția petelor și a colorației neuniforme a pielii. Acest fenomen este declanșat în urma unui proces inflamator sau în urma unor modificări hormonale, însă în cele mai multe cazuri expunerea neadecvată la soare este principalul factor. Timpul prelungit petrecut la soare, fără factor de protecție, declanșează o puternică dereglare a celulelor melanocite, ducând la hiperpigmentarea neuniformă a pielii. Așadar, soarele reprezintă cel mai important factor declanșator în cazul petelor maronii de pe față și decolteu.

Pentru tratarea rapidă și eficientă a petelor hiperpigmentare, recomandarea mea este fotoregenerarea cu lumină intens pulsată SPL. Această tehnologie este încorporată în aparatul Or-Light, care realizează și procedura de epilare definitivă. Principiul de acțiune al luminii intens pulsate este următorul: țintește acumulările de melanină, spărgând blocul compact în care aceasta s-a format. După acțiunea luminii intens pulsate, leziunile hiperpigmentare ies la suprafață și se descuamează treptat. În timpul tratamentului, pe zonele tratate se aplică un gel special care protejează pielea, iar procedura este minim dureroasă. Numărul ședințelor, precum și frecvența acestora, se stabilesc în funcție de vechimea hiperpigmentațiilor, iar rezultatele sunt excelente încă de la primul tratament, petele reducându-se considerabil.

 

 

Rezerva acum