Nu ai produse in cos.

Shop

Începe vara cu un ten perfect hidratat! Descoperă pachetul special Intraceuticals

La început de vară, clinica Elos Skin&Laser Center v-a pregătit un pachet special pentru cel mai hidratant tratament existent la ora actuală, dar și cel mai iubit de femeile din întreaga lume, Intraceuticals: 3 ședințe booster (oricare, la alegere- Vitamina C+3, Vitamina A, Antioxidanți, Colagen), alături de un Rejuvenate Daily Serum și un Rejuvenate Revival Mist, la prețul special de 349 de euro. Însă oferta nu se termină aici! La acest pachet, veți primi cadou câte un set de 6 măști Intraceuticals pentru ochi și buze. Prețul inițial al pachetului complet ar fi de 726 de euro, însă numai în luna iunie îl puteți achiziționa la prețul special de 349 euro!

În sezonul cald, tenul are nevoie mai mult ca oricând de hidratare! Mai ales că vara este sezonul petrecerilor și al escapadelor la malul mării, iar tenul nostru trebuie să arate superb indiferent de context. Doar tratamentul Intraceuticals, bazat pe oxigen hiperbaric, hidratează dermul în profunzime, protejând pielea de îmbătrânirea prematură și conferindu-i o strălucire unică. Oxigenul hiperbaric transportă în dermul profund o combinație unică de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care vor revitaliza complet tenul, furnizându-i un adevărat izvor de hidratare. Împreună cu terapeutul Elos Skin&Laser, veți hotărâ varianta de boostere potrivită tenului vostru. Odată infuzat în derm complexul de acid hialuroni, vitamine și antioxidanți funcționează ca un rezervor de hidratare. Rejuvenate Daily Serum, inclus în acest pachet special, va suplimenta rezerva de acid hialuronic, hidratând intens, în timp ce Rejuvenate Revival Mist va revitaliza tenul pe întreg parcursul zilei. Acesta se poate aplica înainte de machiaj, dar și peste, pentru o senzație de răcorire intensă. Măștile cadou pentru ochi și buze vor hidrata intens aceste zone delicate și le vor conferi un aspect întinerit și ferm.

Așadar, kitul de hidratare al tenului pentru vară este complet și vă așteaptă, doar la Elos Skin&Laser Center! Rezervați acum un astfel de pachet și bucurați-vă de un ten radiant!

Rezerva acum