Nu ai produse in cos.

Shop

Injectarile enzimatice PB Serum: cea mai noua metoda de rejuvenare a gatului

Zona gatului este predispusa la imbatranire la fel de mult ca si tenul. Daca va ganditi sa apelati la tratamente de intinerire pentru fata, specialistii clinicii Elos Skin&Laser Center va recomanda sa includeti si gatul in planul de rejuvenare, astfel incat sa nu existe un dezechilibru estetic. Un tratament extrem de eficace, la momentul actual, impotriva laxitatii pielii sunt injectarile enzimatice PB Serum.

Pielea din zona gatului este subtire si delicata, iar trecerea anilor si inerentul efect gravitational poate avea un impact negativ asupra aspectului acesteia.

Astfel ca pielea va deveni lipsita de fermitate si ridata. Injectarile enzimatice PB Serum au un spectru global de actiune anti-imbatranire, devenind una dintre cele mai bune variante la operatiile estetice, care implica perioada lunga de recuperare si reactii adverse.

Cum actioneaza injectarile PB Serum impotriva laxitatii gatului?

Produsele PB Serum Medical sunt bazate pe un set de enzime, replica a celor existente in corpul uman- Lipaza, Colagenaza si Liaza- obtinute prin intermediul biotehnologiei si cu un grad inalt de puritate. Enzimele fac parte din categoria proteinelor si au un rol esential in buna functionare a proceselor metabolice, fiind responsabile cu formarea si descompunerea substantelor. Enzimele recombinante PB Serum sunt extrem de selective si fiecare reactioneaza la o anumita substanta din organism.

Injectate in zona gatului, enzimele PB Serum actioneaza asupra metabolismului celular, regland sinteza de colagen si elastina si imbunatatind tonusul cutanat. In acest mod, se obtine o rejuvenare la nivelul gatului, fara urme vizibile si fara fi necesar repaosul social.

Cate sedinte de PB Serum impotriva laxitatii sunt necesare?

Specialistii clinicii Elos Skin&Laser Center recomanda un protocol de 3 sedinte de PB Serum, efectuate la un interval de 2-3 saptamani. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, in ceea ce priveste tonusul pielii gatului si aspectul acestuia, urmand ca dupa ultima sedinte din protocol sa se traseze rezultatele finale.

Procedura de injectare PB Serum impotriva laxitatii este una minimum dureroasa, iar pentru confortul sporit al pacientilor se poate apela la un anestezic local.

Complementar, medicii clinicii Elos pot recomanda tratamente precum Skin Tightening cu laser ND:Yag, cu actiune asupra fibrelor de colagen si elastina.

Programati acum o vizita in clinica Elos Skin&Laser Center pentru a primi un protocol personalizat de tratament impotriva laxitatii gatului!

Rezerva acum