Nu ai produse in cos.

Shop

Promotie speciala la epilarea definitiva cu laserul dioda!

In timp ce majoritatea sistemelor de epilare definitiva au ca principala contraindicatie expunerea la soare, platforma Elysion Pro lupta impotriva firelor de par nedorite chiar si pe perioada sezonului cald, pe orice tip de piele, inclusiv pe cea bronzata.

Elos Skin&Laser Center se numara printre putinele clinici din Bucuresti, si chiar din Romania, care detin un astfel de aparat, capabil sa realizeze tratamente de epilare definitiva pe timpul verii, fara a interzice expunerea la soare.

Cum distruge laserul dioda firele de par nedorite?

Bazat pe principiul fototermolizei selective, Elysion Pro difuzeaza raza laser in profunzimea radacinii firului de par, aceasta fiind absorbita de melanina. In felul acesta temperatura creste considerabil în interiorul firului de par, ceea ce determina distrugerea acestuia. Eliberand caldura mai rapid decat foliculul pilos, pielea nu are de suferit si nu exista riscul aparitiei arsurilor sau hiperpigmentatiilor.

Avantajele pe care le ai atunci cand alegi epilarea definitiva cu laserul dioda?

Se poate realiza pe pielea bronzata si nu impune restrictii in ceea ce priveste expunerea la soare ianinte /dupa tratament.
Pentru siguranță maxima, specialistii Elos Skin&Laser Center, recomanda pacientilor sa evite expunerea la soare 3-5 zile pre si post tratament, o perioada extrem de scurta in comparatie cu celelalte metode de fotoepilare care impun o perioada de minimum 4 saptamani.

Timp redus de tratament. Impulsurile sunt livrate rapid si in mod egal pe zona tratata, fara a fi necesara suprapunerea lor, ca in cazul altor proceduri de fotoepilare.

Sistemul de racire ”Crystal Freeze” face tratamentul foarte bine tolerat de pacienti, gradul de durere resimtit fiind minim.

Cate sedinte de epilare definitiva laser sunt necesare?

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate este recomandat un protocol de 6 sedinte, care se realizeaza la un interval de 6-8 saptamani. Dupa terminarea acestui set de sedinte, sunt indicate sedinte de intretinere la 6-12 luni, pentru ca o parte din foliculii aflati in stare latenta se pot reactiva ca urmare a schimbarilor hormonale.

Programati-va acum si profitati de pachetele limitate la epilarea definitiva cu laserul dioda!

• Pachet 6 sedinte 2 zone la alegere: 30% Discount (exemplu pachet 6 sedinte axile + inghinal, pret special 420 euro, de la 600 euro)

• Pachet 6 sedinte 3 zone la alegere: 50% Discount (exemplu pachet 6 sedinte axile + inghinal + picioare, pret special 870 euro, de la 1.740 euro)

• Pachet 6 sedinte Full Body65% Discount (pret special 1.500 euro, de la 4.200 euro)

Rezerva acum