Nu ai produse in cos.

Shop

Oferte speciale la remodelare corporală de Black Friday!

Remodelare_BFNegru este culoarea la care apelăm întotdeauna atunci când ne dorim să mai mascăm din imperfecțiunile corpului, însă în perioada aceasta de ”Black Friday”, capătă o altă valoare. Și anume, reduceri impresionante la pachetele de remodelare corporală, astfel încât să nu mai fie necesare trucurile cromatice pentru a ascunde ceea ce ne deranjează la corpul nostru!

Renunțați la negru! Cum sună un discount de 50% pentru cele mai eficiente proceduri de remodelarea siluetei existente la ora actuală pe piață? Suntem siguri că sună extrem de atractiv, de aceea trebuie să vă rezervați acum o programare pentru o evaluare corporală gratuită, în urma căreia experții în remodelare corporală Elos Skin&Laser Center vă vor recomanda protocoale de tratamente special pentru dumneavoastră.

La pachetele de tratamente recomandate, se va aplica un discount de 50%, valabil doar în săptămâna 16-21 noiembrie. Discountul de 50% se aplică la tratamentul de slăbire localizată prin înghețare, criolipoliza CoolTech, cu rezultate excelente împotriva grăsimii localizate, dar și la procedurile bazate pe radiofrecvență și vacuum, extrem de eficiente împotriva celulitei și a laxității pielii.

Criolipoliza garantează o reducere de minimum 5 cm a stratului adipos din zone ”încăpățânate” la dietă și sport, în timp ce procedurile bazate pe radiofrecvență și vacuum elimină celulita și tonifiază intens pielea.

Așadar, grăbiți-vă și programați-vă acum o evaluare corporală pentru a beneficia de discountul de 50%, valabil doar de Black Friday!

Rezervă aici ziua și ora preferată: https://elos.ro/rezervari/

Rezerva acum