Nu ai produse in cos.

Shop

Cum ne îngrijim tenul în sezonul rece

Hidratare_tenPentru majoritatea dintre noi, iarna nu înseamnă doar obraji rumeni, ci și o piele mai uscată, cu tendință de descuamare. Sezonul rece impune o schimbare în rutina de îngrijire a tenului dacă ne dorim să avem să avem o piele sănătoasă și radiantă, mai ales că factorii care atentează la aspectul acestuia sunt deosebit de periculoși.

Frigul și vântul determină contractarea vaselor sanguine, ceea ce declanșează o circulație încetinită a sângelui și o hrănire insuficientă a epidermei. Conform unui studiu efectuat în Marea Britanie pe aproximativ 5.000 de femei, pielea arată mai îmbătrânită cu până la 5 ani pe timpul iernii. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nivelul de grăsimi produse de piele se diminuează, iar hidratarea nu se mai realizează corect. Procesul de reînnoire celulară este încetinit, iar pielea își pierde tonusul și suplețea, devenind tern și predispus la apariția ridurilor. Nici trecerile de la frigul de afară la căldură nu sunt deloc benefice. Iar asta nu este tot, pentru că se mai adaugă și carența de vitamina D și de serotonină, care se sintetizează mai greu pe timpul iernii din pricina lipsei soarelui. Deficitul de vitamina D accentuează aspectul obosit și lipsit de vitalitate.  Ce este de făcut?

 

Intraceuticals, tratament hidratare intensă

Primul vostru gând ar fi utilizarea cremelor intens hidratante care sigur ar rezolva situatia. Trebuie să știți că acestea acționează doar la nivelul epidermei și nu pot pătrunde până în profunzimea dermului, stratul pielii ale cărui transformări ”dictează” aspectul tenului. Recomandrea mea, și nu doar a mea, ci și a medicilor dermatologi din lumea întreagă, este tratamentul Intraceuticals. Această procedură este bazată pe oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia este transmis în dermul profund un complex de substanțe revitalizant pentru ten, si anume, acid hialuronic, vitamine și antioxidanți. Totodată, jetul de oxigen se dovedește a fi extrem de relaxant și revigorant! După un protocol de 6 ședințe, nivelul de hidratare al tenului va fi restabilit, lucru care se va observa în textura și luminozitatea pielii. Alături de cremele din aceeași gamă (Daily Serum, Hydratation Gel, Moisture Binding Cream și Eye Gel) concepute special pentru a sigila efectul tratamentului, se formează un scut de protecție împotriva deshidratării tenului și apariției ridurilor.

Rezerva acum