Nu ai produse in cos.

Shop

Pregătirea pentru sezonul cald. Începe acum epilarea definitivă cu laser diodă!

În luna martie, clinica Elos Skin&Laser Center, centru de excelență în ceea ce înseamnă epilarea definitivă, vă oferă pachete la prețuri speciale pentru procedura cu laser diodă. Veți avea un motiv în plus să alegeți una dintre cele mai eficiente metode de epilare definitivă, laserul diodă, recunoscut pentru rezultatele imbatabile împotriva firelor de păr nedorite!

Din ce în ce mai mult, gândul ne zboară la vară și vacanțe la malul mări. Multe dintre noi au început deja să își planifice concediul și itinerariul pe care îl vor urma. Este normal să ne preocupe din ce în ce mai mult și aspectul fizic, să ne dorim să mai scăpăm de câteva kilograme și să ne tonifiăm musculatura. Nu doar silueta armonioasă este obligatorie în sezonul cald, ci și pielea fină!

Știm prea bine ce corvoadă înseamnă epilatul pe timpul verii și cât de obsesiv ne analizăm corpul pentru a nu avea fire nedorite de păr. Dacă într-adevăr vă doriți să scăpați de această mare grijă în sezonul estival și să vă bucurați de o piele catifelată, alegeți epilarea definitivă cu laser diodă, disponibilă la prețuri promoționale, doar la Elos Skin&Laser Center, prima alegere când vine vorba de epilare definitivă. Știm că primul vostru gând este că dacă începeți acest tratament, va trebui să îl întrerupeți pe perioada verii, când nu este recomandată fotoepilarea. Trebuie să știți că laserul diodă disponibil în clinica Elos Skin&Laser Center, nu impune întreruperea procedurii în anotimpul cald, indiferent dacă v-ați expus la soare și aveți pielea bronzată sau urmează să o faceți. Puteți continua fără nicio restricție epilarea definitivă, fără a exista niciun risc.

Totuși, pentru siguranță maximă, medicii dermatologi Elos Skin&Laser Center recomandă pacienților să realizeze tratamentul cu 3 zile înainte/după expunerea la soare, o perioadă de timp incomparabil mai mică față de restricția de 3-4 săptămâni din cazul altor metode de epilare definitivă.

Pentru epilarea definitivă cu laser diodă sunt recomandate 6 ședințe pentru cele mai bune rezultate, efectuate la un interval de 6-8 săptămâni. Laserul diodă reușește să distrugă foliculii de păr în proporție de 30% după o singură ședință, iar pe măsura avansării sesiunilor de tratamente, rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase. În plus, pacienții care suferă de foliculită vor observa cum aceasta se reduce, firele de păr nu vor mai crește pe sub piele, iar iritația din jurul folicului se va calma.

Pachetele speciale pentru epilare definitivă cu laser diodă, disponibile doar în luna martie, sunt următoarele:

  • Pachet 6 ședințe FULL BODY 1200 euro (reducere de 4350 de euro)
  • Pachet 6 ședințe gambe+axilă+inghinal 610 euro (reducere de la 1220 de euro)
  • Pachet 6 ședințe axilă+inghinal 400 euro (reducere de la 600 de euro)

 

Profitați acum de reducerile speciale și rezervați-vă pachetul preferat!

Rezerva acum