Nu ai produse in cos.

Shop

Începe primăvara cu un ten perfect hidratat! Ofertă specială Intraceuticals

all u need is intraceuticalsPentru că o femeie frumoasă trebuie să îi ofere tenului cea mai bună îngrijire, în luna martie, luna feminității, vă oferim un pachet special pentru Intraceuticals, cel mai iubit tratament de hidratare intensă de către femeile din lumea întreagă: la pachetul de 3 creme Intraceuticals Rejuvenate – care conține ser hidratant, gel hidratant și cremă hidratantă-, primiți cadou 2 ședințe de tratament Rejuvenate, astfel încât să întâmpinați primăvara cu un ten hidratat și luminos! Pachetul are un preț special de doar 300 de euro, reducere de la 500 de euro!

Schimbarea de sezon impune și o schimbare în rutina de îngrijire a tenului. Este posibil să constatați acum că pielea este ușor palidă, iritată sau uscată. Senzația de ten uscat este normală după încheierea iernii, în timpul căreia microcirculația și transpirația la nivelul pielii este încetinită, acesta fiind un scut natural și modul pielii de a face fața temperaturilor scăzute. Reînnoirea celulară este și ea diminuată și de aceea intrăm în primăvară cu un ten aspru, tern și uscat.

Intraceuticals, hidratare la superlativ

Prima regulă pentru un ten strălucitor este hidratarea intensă. Dermul este stratul pielii care dictează aspectul tenului, de aceea acesta trebuie suplimentat cu acid hialuronic, vitamine și antioxidanți. Intraceuticals este singurul tratament care reușește să hrănească dermul în profunzime, pentru un aspect al tenului spectaculos la suprafață. Această procedură este bazată pe oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia este transmis în dermul profund un complex de substanțe revitalizant pentru ten, si anume, acid hialuronic, vitamine și antioxidanți. Totodată, jetul de oxigen se dovedește a fi extrem de relaxant și revigorant! O dată infuzate în derm, moleculele de acid hialuronic vor atrage moleculele de acid hialuronic conținute de către setul de creme din aceeași gamă- Daily Serum, Hydratation Gel, Moisture Binding- formând un scut de protecție împotriva deshidratării tenului și apariției ridurilor.

Rezervați acum un pachet promoțional în valoare de 300 de euro și vă veți bucura de un ten intens hidratat și radiant!

Rezerva acum