Nu ai produse in cos.

Shop

Profita de cele mai avantajoase pachete de epilare definitiva ale verii!

epilare definitiva pret

Vara, mai mult ca niciodată, femeile simt presiunea indepartarii firelor de par nedorite. Tinutele sic si vaporoase de vara se ”asorteaza” doar cu o piele fina, de aceea aproape zilnic se preocupa de aceasta activitate, consumand timp si energie pretioase. Pentru ca stim cat de importanta este pentru voi frumusetea si finetea pielii, Elos Skin&Laser Center va ofera in luna august pachete de epilare definitiva cu cele mai eficiente lasere la ora actuala, la cele mai avantajoase preturi, cu pana la 70% discount!

Elos Skin&Laser Center da startul sezonului de epilare definitiva! Fiind un centru de excelență în epilarea definitivă și având în portofoliu cele mai performante platforme laser de pe piață și cei mai bine pregătiți medici dermatologi în utilizarea laserelor, clinica Elos devine prima alegere atunci când luați hotărârea să începeți ședințele de epilare definitivă.

Varietatea laserelor, respectiv Alexandrite si Nd:YAG (platforma GentleMax Pro, de la Syneron Candela) si laserul dioda, asigura adresabilitate pentru orice tip de pacient, indiferent daca este vorba de pacienti cu piele alba si fir de par negru, roscat sau minimum pigmentat, precum si pentru pacientii cu fototip inchis, cu piele bronzata sau care urmeaza sa se expuna la soare. Astfel, platforma GentleMax Pro este versatila si se adreseaza oricarui fototip (de la I la VI) si elimina si firele de par blonde, in timp ce laserul dioda poate fi realizat si pe timpul verii pentru ca nu interzice expunerea la soare inainte si dupa procedura. Astfel, nu va fi necesar sa intrerupeti procedura in sezonul cald, asa cum impun majoritatea sistemelor de epilare definitiva.

Care metoda este cea mai potrivita pentru voi? Puteti afla in urma unei consultatii gratuite cu specialistii nostri!

Pachete speciale epilare definitiva GentleMax Pro

• Pachet Full Body 6 sedinte (fata, piept, spate, axile, brate, abdomen, inghinal, fese, picioare) – 2.000 euro (discount 65%)

• Pachet  6 sedinte 3 zone (inghinal, axile, gambe) – 720 euro (discount 50%)

• Pachet 6 sedinte 2 zone (inghinal, axile) – 504 euro (discount 30%)

Pachete speciale epilare definitiva laser dioda

• Pachet Full Body 8 sedinte (fata, piept, spate, axile, brate, abdomen, inghinal, fese, picioare) – 1.500 euro (discount 70%)

• Pachet 8 sedinte 3 zone (inghinal, axile, gambe) – 840 euro (discount 50%)

• Pachet 8 sedinte 2 zone (inghinal, axile) – 480 euro (discount 40%)

Asadar, profitati de cea mai avantajoasa oferta a verii si rezervati-va acum o pachetul dorit!

Rezerva acum