Nu ai produse in cos.

Shop

Pana la 50% reducere la pachetele de remodelare corporala

Clinica Elos Skin&Laser Center va ofera pachete speciale de remodelare corporala cu pana la 50% Reducere. Acestea cuprind cele mai eficiente proceduri realizate cu aparatura de ultima generatie, care asigura rezultate extrem de bune impotriva celulitei si grasimii localizate.

Velashape III, CrioSculpting Define și Drenaj limfatic – Un trio imbatabil

In prezent, Velashape III este recunoscut drept cel mai bun tratament impotriva celulitei, reusind sa reduca cu peste 80% aspectul de coaja de portocala. Celulita a convocat in jurul ei realizarea multor aparate de remodelare corporala, insa Velashape troneaza in randul acestora prin combinatia de tehnologii si a castigat increderea pacientelor din intreaga lume prin oferirea celor mai bune rezultate. Velashape III este aprobat FDA, fiind o metoda non-chirurgicala si non-invaziva de a trata celulita. Aparatul are un aplicator special care actioneaza prin combinarea a 4 tehnologii- radiofrecventa, infrarosu, vacuum si role mecanice.

Toate tehnologiile din apartul VelaShape III actioneaza concomitent si indeplinesc un rol clar: Radiofrecventa produce un efect termic in interiorul dermului si determina contractarea fibrelor de colagen si formarea altora noi, ceea ce va imbunatatii aspectul pielii, va reduce depresiunile si va tonifia intens fesele si coapsele. Infrarosul elimina rezistenta pielii la curentul electric si stimuleaza organismul sa resoarba edemele, imbunatatind activitatea celulara. Vacuumul actioneaza asupra septurilor fibroase, activeaza circulatia sanguina, dreneaza fluidele din vasele de sange si ajuta la eliminarea acumularilor de toxine. Rolele mecanice asigura un masaj bland si reconfortant pentru pacient, completand lantul de tehnologii. Pe langa eliminarea celulitei si tonifiere, VelaShape asigura si o reducere circumferentiala, pentru ca diminueaza stratul de grasime prin lipoliza (micsorarea celulei de grasime). Pot fi tratate atat zonele corpului afectate de celulita, precum fesele si coapsele, dar si cele afectate de laxitate precum abdomenul, bratele si gusa. In functie de gradul si tipul celulitei se recomanda un set de cel putin 4 sedinte, efectuate la un interval de 2 saptamani.

CrioSculpting Define reprezinta cel mai performant aparat de slabire localizata, inghetand tesutul gras la temperatura record de -10 °C. Pana in prezent, aparatele clasice pentru criolipoliza reuseau sa inghete adipocitul pana la o temperatura de minimum -8 grade. Aparatul de Coolsculpting Define, produs de compania Coccoon Medical, este in fruntea noii generatii de aparate de slabire localizata deoarece ingheata tesutul gras la temperatura record de -10 °C. In plus, aparatul beneficiaza de anumite caracteristici superioare altor sisteme de remodelare corporala prin inghetare, ceea ce asigura obtinerea celor mai bune rezultate:
• 9 aplicatori proiectati 360° care se muleaza si ingheata uniform zona de tratament, inghetand adipocitiele in profunzime. Cei 9 aplicatori au un design special si se adreseaza tuturor zonelor corporale unde grasimea se poate acumula in exces, inclusiv zone dificil de tratat pana acum: genunchi, gusa, axile sau linia mediana a spatelui
• posibilitatea tratarii mai multor zone cu 4 aplicatori simultan
• reducere circumferentiala de 6-8 cm dupa o singura sedinta. Niciun alt aparat de slabire localizata nu reuseste aceasta performanta dupa o singura sedinta de tratament. Practic, o sedinta de Coolsculpting Define echivaleaza cu 2 sedinte de criolipoliza clasica.

In completarea tratamentelor mentionate mai sus, drenajul limfatic are un rol foarte important. Sistemul limfatic uman are o functie deosebit de importanta in organism, pentru ca detoxifiaza si elimina reziduurile. Atunci cand efortul fizic lipseste, circulatia limfatica este ingreunata. Astfel, organismul acumuleaza din ce în ce mai multă apa, se creeaza efectul de ”picioare grele”, pielea imbatraneste si devine flasca, dezvoltandu-se celulita. Tratamentele de drenaj limfatic deblocheaza organismul si il detoxifica. In clinica Elos Skin&Laser Center, drenajul limfatic se realizeaza cu aparatul de presoterapie Adagyo. Procedura consta in imbracarea pacientului intr-un costum special care va acoperi picioarele, fesele si zona abdomenului. Prin umflarea cu aer, costumul va pune o presiune in mai multe etape, pe punctele de drenaj ale corpului, stimuland sistemul circulator si drenajul limfatic. Astfel, se declanseaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor, principalii factori care conduc la aparitia celulitei, edemelor si problemelor de la nivelul sistemului circulator, precum varicele.

In clinica Elos Skin&Laser Center regasiti un intreg arsenal de solutii pentru cele mai dificile probleme cu care se poate confrunta un pacient atunci cand doreste sa isi recontureze silueta, respectiv celulita si grasimea localizata. Veti primi intotdeauna cele mai eficiente planuri de tratamente, de la specialisti in remodelare corporala, extrem de bine pregatiti pentru realizarea procedurilor si documentati cu cele mai noi protocoale de tratamente. In acest fel, va garantam cele mai bune rezultate!

Programati-va acum la o evaluare cu specialistul Clinicii Elos si profitati de cele mai avantajoase tratamente de remodelare corporala personalizata!

Disclaimer: Rezultatele pot diferi de la pacient la pacient in functie de metabolismul fiecaruia, varsta si alte afectiuni care pot influenta evolutia tratamentelor!

Rezerva acum