Nu ai produse in cos.

Shop

Program complet de remodelare corporala

In aceasta perioada, cele mai frecvente intrebari pe care le primesc sunt legate de metodele cele mai eficiente si rapide de combatere ale grasimii localizate si eliminare ale celulitei: care sunt cele mai bune diete de slabit, ceaiuri care topesc grasimea sau creme care reduc aspectul de coaja de portocala.

Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca dietele si sportul se dovedesc adesea inutile impotriva stratului adipos localizat din jurul abdomenului sau al coapselor, iar ”cremele minune” care distrug celulita nu exista! Daca va doriti rezultate cu adevarat rapide si de lunga durata si un corp tonifiat, lipsit de celulita, atunci tehnologia moderna este raspunsul.

Impotriva grasimii localizate, procedura de criosculpting functioneaza ca o operatie de liposuctie, numai ca nu presupune o interventie chirurgicala, durere sau timp de recuperare. Criosculpting ingheata stratul de grasime la o temperatura de -11°C, iar celulele grase sunt distruse in urma procesului de inghetare. Odata distruse, acestea vor fi eliminate cu ajutorul macrofagilor si transformate in aminoacizi, peptide si proteine. Dupa o singura sedinta, stratul de grasime este redus cu 30%, ceea ce inseamna ca veti micsora circumferinta zonei tratate cu peste 7 cm. Performanta aceasta este atinsa doar de aparatul CoolTech, de aceea este prima mea recomandare.

Celulita este rezultatul unui proces anormal de stocare al grasimilor sub influenta factorilor alimentari, hormonali sau a mostenirii genetice. Declanseaza un drenaj incetinit si tesuturi subcutanate inflamate, de aceea cremele sau exercitiile fizice vor ajuta prea puțin la ameliorarea ei, atat timp cat problema nu este tratata in profunzime. In acest caz, tehnologiile precum radiofrecventa bipolara si infrarosul se dovedesc extrem de eficiente pentru ca incalzesc dermul la o temperatura de 42°C, determinand procesul de micsorare a dimensiunii celulelor de grasime si formarea unor noi legaturi de colagen. In completare, vacumuul si masajul cu role mecanice asigura imbunatatirea calitatii pielii si faciliteaza difuzia eficienta si sigura a caldurii. Singurul aparat care lucreaza simultan cu toate aceste tehnologii este VelaShape III, singura metoda non-invaziva de tratare a celulitei, aprobat de FDA (Food and Drug Administration, SUA).

Rezerva acum