Nu ai produse in cos.

Shop

Tratament special pentru gat si decolteu

 Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac femeile este ca omit sa includa gatul si decolteul in rutina de ingrijire a pielii. Acorda timp demachierii, exfolierii si hidratarii tenului, ignorand complet pielea din aceste doua zone sensibile ale corpului si la fel de expuse, ca si fata, actiunii factorilor nocivi ai mediului inconjurator, dar si trecerii timpului.

Odata cu imbătranirea tenului, este afectata de trecerea anilor si pielea gatului si a decolteului, care se brazdeaza de riduri si nu mai are acelasi tonus ca in anii tineretii. Degeaba investim in tratamente anti imbatranire pentru ten, daca efectul obtinut la nivel fetei este contrabalansat de aspectul gatului si al decolteului.

 De aceea, va prezint o metoda absolut inovativa pentru ingrijirea acestor doua zone, cu rezultate spectaculoase si de lunga durata. Este vorba de tratamentul de mezoterapie de la laboratoarele Fillmed, realizat cu Dermaroller, un dispozitiv rotativ dotat cu sute de ace, acționat manual, care stimuleaza refacerea tesuturilor, pentru o piele vizibil intinerita si neteda. Inainte de folosirea acestui dispozitiv special, pe gat si decolteu se aplica o solutie compusa din acid hialuronic si bogata in vitamine, enzime si antioxidanti. Aceasta solutie ajunge in piele cu ajutorul sutelor de ace care penetreaza usor pielea si o introduce in zona tratata. Pielea va reactiona in urma „traumei” provocate de actiunea acelor si va fi stimulata productia de colagen si elastină. După tratament, pielea nu va arata nicidecum ca si cum ar fi fost „agresata” de sute de ace, ba din contra, va deveni vizibil mai luminoasa si neteda, fara a prezenta urme de roseata sau iritatie.

 Dupa un protocol de tratament timp de 3 saptamani, aceasta procedura asigura rezultate vizibile: dupa o saptamana, pielea este mai luminoasa; dupa 2 saptamani, este mai supla si elastica, dupa 3 saptamani, zonele tratate sunt vizibil transformate!

Rezerva acum