Nu ai produse in cos.

Shop

Putem sa apelam la epilare definitiva pe timpul verii?

Este binecunoscut faptul ca in sezonul cald sunt interzise metodele de epilare definitiva, pentru ca exista riscul aparitiei hiperpigmentarii sau a arsurilor. Pentru o persoana care urmeaza sa se expuna la soare dupa un asemenea tratament cresc sansele aparitiei inesteticelor pete maronii ca urmare a activarii melaninei in timpul procedurii, in timp ce o persoana care vine la epilare definitiva la scurt timp de la expunerea la soare/solar ar putea suferi arsuri in urma actiunii fotoepilarii.

epilare_laser_elysion

Gratie aparatului Elysion, care functioneaza cu laser dioda, puteti incepe sedintele de epilare definitiva fara nicio restrictie, chiar si pe timpul verii! Indiferent daca urmeaza sa va expuneti la soare in doar cateva zile sau veniti la procedura dupa ce ati fost la plaja, tratamentul de epilare definitiva cu aparatul Elysion este complet sigur cu pielea. Laserul dioda determina rezultate excelente inca de la prima sedinta, distrugand foliculii de par aflati in stadiu activ. Aparatul Elysion se doveste extrem de eficient pentru persoanele care sufera de foliculita, reusind sa distruga bacteriile care au condus la aparitia acestei afectiuni dermatologice.

Sistemul Elysion are un grad de durere redus fata de alte metode de fotoepilare, iar ceea ce il recomanda drept o metoda revolutionara este faptul ca nu interzice expunerea la soare, este potrivit pentru toate tipurile de piele si se personalizeaza in functie de fototipul pacientului si grosimea firului de par.

Rezerva acum