Nu ai produse in cos.

Shop

Cele mai eficiente tratamente impotriva acneei

tratament_impotriva_acneei

Acneea reprezinta una dintre cele mai mari probleme dermatologie, afectand in proportie destul de mare populatia din intreaga lume. Semn al maturizarii odata cu intrarea in adolescenta, aceasta afectiune a pielii nu dispare la finalul pubertatii si afecteaza in procent destul de mare si persoanele adulte. Fiecare dintre noi a avut cel putin un episod de acnee de-a lungul vietii.

Acneea este o afectiune inflamatorie cronica a pielii, care apare in urma unei hipersecretii a glandelor sebacee. Se caracterizeaza prin aparitia leziunilor non-inflamatorii (microcomedoane, comedoane deschise, comedoane inchise) si inflamatorii (pustule, noduli) la nivelul fetei, gatului sau al spatelui. Acneea se manifesta cu precadere la debutul pubertatii, ca urmare a schimbarilor hormonale ce au loc în organism, și, de multe ori, este tratată cu superficialitate, pe motiv că va dispărea odată cu sfârșitul pubertății. Netratata corespunzator, acneea face adevarate ravagii pielii, conducand de multe ori si la aparitia cicatricilor postacneeice. De aceea, este absolut esentiala o consultatie dermatologica, ce va stabili tipul de acnee cu care se confrunta pacientul și care vor fi cele mai eficiente tratamente cu rezultate rapide.


Ten curat, lipsit de imperfectiuni
Tratamentele pe care le recomand, datorita rezultatelor extrem de bune pe care le ofera sunt HydraFacial si Intraceuticals Clarity, o combinatie de tratamente non-invazive, care reuseste sa trateze acneea in profunzime fara interventii chirurgicale, durere sau timp de recuperare.
HydraFacial este un tratament de hidrodermoabraziune care combina simultan urmatoarele proceduri: curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Acest tratament elimina punctele negre si reduce acneea prin folosirea de substante cu rol antibacterian si calmant. Dupa tratamentul de curatare intensa, urmeaza Intraceuticals Clarity. Bazat pe oxigen hiperbaric, introduce in dermul profund un complex de acid hialuronic si substante cu proprietati antiseptice si antiinflamatorii. Ceea ce face acest tratament atat de eficient este utilizarea substantei Phytosphingosine, care distruge bacteria responsabila de aparitia acneei si restabileste nivelul de hidratare al dermului. La finalul acestui plan de tratament, acneea se calmeaza, dispar iritatiile, porii sunt redusi, iar pielea capata un aspect sanatos.

Rezerva acum