Nu ai produse in cos.

Shop

Senzatie de ten uscat dupa plaja? Iata ce e de facut

senzatie de ten uscatUn sejur petrecut la malul marii poate avea un final mai putin fericit pentru piele atunci cand petrecem prea mult timp la soare.

Din dorinta de a pleca de la plaja cu cel mai frumos suvenir, bronzul, multe dintre noi stau la plaja la orele interzise cu desavarsire de catre dermatologi (11.00-15.00) si se confrunta apoi cu deshidratarea pielii, confruntandu-se cu acea stare neplacuta de „piele care tine”.

De aceea, am stat de vorba cu medicul dermatolog Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean, pentru a afla care sunt efectele nocive ale soarelui: „O perioada mare de expunere la soare determina efecte negative. Pe termen scurt, razele solare pot determina aparitia arsurilor, iar pe termen lung, soarele accelereaza imbatranirea prematura a pielii. Dupa o vacanta la mare, multe paciente se confrunta cu o senzatie de piele uscata, drept urmare, este foarte importanta hidratarea intensa a tenului”.

Cum reparam raul facut de soare tenului nostru?

Dr Filis Demirgean ne recomanda tratamentul cu oxigen hiperbaric Intraceuticals, singurul care reuseste sa hidrateze dermul in profunzime si sa il protejeze impotriva imbatranirii premature, prevenind aparitia ridurilor. Substanta utilizata in timpul tratamentului este un cocktail revitalizant pentru piele, care contine acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, toate lucrand pentru refacerea nivelului de hidratare al pielii. Pe perioada verii, profitati de promotia clinicii Elos: 3 sedinte de hidratare intensa si un set de 3 creme, numai bune de luat in vacanta, la un pret special.

3 iulie 2015 www.kfetele.ro

Rezerva acum