Nu ai produse in cos.

Shop

Cum putem stopa căderea părului? Mezoterapia, salvarea firelor de păr!

Căderea părului este o problemă care afectează femeile și bărbații deopotrivă, iar cauzele care conduc la pierderea firelor de păr sunt atât de ordin intern, cât și extern. Indiferent de motivul care a declanșat acest proces, căderea părului care consecințe psihologice destul de grave, cauzând frustrare, anxietate și chiar depresie. Primim aproape zilnic întrebări din partea pacienților noștri legate de metode de tratament pentru caderea parului, dezamăgiți de investițiile în șampoane, măști și seruri, care nu au adus niciun rezultat.

Recomandarea noastră este mezoterapia Filorga, care la ora actuală, este singura procedură cu rezultate excelente și de durată împotriva căderii părului. De ce? Pentru că microinjectările la nivelul scalpului introduc la rădăcina firului de păr nutrienți esențiali pentru o creștere sănătoasă și densă, beneficiu pe care soluțiile locale, incapabile să penetreze pielea capului, nu îl vor livra niciodată.

Acești nutrienți esențiali au la baza inovația brandului francez Filorga Medical care a realizat cel mai puternic „cocktail” pentru păr, ce conține peste 53 de vitamine, peptide, aminoacizi și minerale, cu scopul de a reda părului densitatea și vitalitatea. Urmând protocolul de 6 ședințe de mezoterapie recomandat de specialiștii clinicii Elos Skin&Laser Center, căderea părului va fi stopată, iar firele vor fi fortifiate. Ședințele se realizează de 2 ori pe lună, timp de 3 luni.

Profitați acum de oferta lunii iunie!

Pentru că știm cât de importantă este podoaba capilară pentru fiecare dintre dumneavoastră, luna aceasta vă oferim o promoție specială pentru mezoterapie, cu un discount de 50% la pachetul recomandat de 6 ședințe. Astfel, prețul pachetului de 6 ședințe este de 390 de euro, de la 780 de euro.
Mai mult, La clinica Elos Skin & Laser Center nu găsiți doar cea mai de succes procedură împotriva căderii părului, ci și un instrument performant de analiză a scalpului, Fotofinder TrichoLAB, complet nedureros față de alte analize, care va indentifica toți parametrii căderii părului. Deasemenea, analiza TrichoLab beneficiază de un discount de 50%, astfel prețul final fiind de 50 de euro, în loc de 100 de euro.

Rezervați-vă acum un pachet de mezoterapie, cel mai eficient tratament pentru caderea parului!

Oferta este valabilă în perioada 1 – 30 iunie 2018.

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum