Nu ai produse in cos.

Shop

Program complet de remodelare corporala cu 50% DISCOUNT

În prag de sezon estival, specialiștii Elos Skin&Laser Center vă propun un program intens și eficient de remodelare corporala prin intermediul unor terapii non-inavazive, cu rezultate excelente împotriva celulitei și a depozitelor de grăsime.

Industria de remodelare corporala este într-o continuă schimbare și zilnic apar proceduri noi. Deoarece suntem tot timpul conectați la aceste schimbări și ne dorim să avem în clinica Elos Skin&Laser Center cele mai eficiente proceduri, am făcut selecția celor mai bune dintre acestea, astfel ca dumneavoastră să obțineți alături de noi silueta pe care vi-o doriți. Și, mai mult decât atât, am conceput prețuri speciale la aceste tratamente, cu un discount de 50%. Astfel, în luna mai, veți beneficia de tratamente recunoscute la nivel mondial și realizate cu aparatură ultraperformantă, la jumătate de preț!

VelaShape III

Este recunoscut peste hotare pentru eficiența sa împotriva celulitei, pe care o combate cu 4 tehnologii: radiofrecvență, infraroșu, vacuum și masaj cu role mecanice. Puterea mare a radiofrecvenței impune repetarea procedurii la 2 săptămâni, ceea ce înseamnă și o economie de timp. Deasemenea, în timp ce alte proceduri necesită peste 10 ședințe pentru rezultate satisfăcătoare, pentru VelaShape III vor fi suficiente 6 ședințe pentru reducerea celulitei cu un grad și tonifierea intensă a feselor și coapselor. Astfel, la pachetul de 6 ședințe VelaShape III, veți avea discount de 50%.

Criolipoliza Cooltech

Este o procedură non-invazivă folosită pentru a distruge celulele grase. Principiul său de acțiune se bazează pe o răcire controlată, până la -8°C, ce distruge adipocitele prin înghețare. În timpul tratamentului sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză Cooltech este considerat o alternativă non-chirurgicală la liposucție. În luna mai, la achiziționarea oricărei ședințe de criolipoliză CoolTech, mai primiți o ședință gratuit.

Drenajul limfatic

Este o componentă esențială într-un program de redefinire a siluetei. Această procedură va ajuta la detoxifierea țesuturilor, eliminând apa în exces și diminuând aspectul de coajă de portocală. Drenajul limfatic este realizat în clinica Elos cu aparatul Cocoon Adagyo și presupune îmbrăcarea pacientului într-un costum special de presoterapie pentru aproximativ 30 de minute. Sunt recomandate minimum 3 şedinţe de drenaj limfatic per zonă, la un interval de 2-3 zile. Luna aceasta, drenajul limfatic are un discount de 50%!

Injectările lipolitice

Reprezintă o noutate pe piața estetică din România și presupun injectarea subcutanată de substanțe cu rol de dispersare și topire a celulelor adipoase din zone precum coapsele, fesele sau șoldurile. Rezultatele obținute sunt cu adevărat spectaculoase pentru pacienții care au încercat să elimine depozitele de grăsime prin dietă și sport, dar nu au avut sorți de izbândă. Deasemenea, în luna iunie, beneficiați de un discount de 50% la injectările lipolitice!

Oferta este valabilă în perioada 1 – 30 iunie 2018.

Pentru a afla ce tratamente vi se potrivesc și de câte ședinte aveți nevoie, vă invităm să programați chiar acum o evaluare corporală GRATUITĂ. La finalul acesteia, veți primi un plan de tratament personalizat și focusat pe problemele cu care vă confruntați, astfel încât să obțineți silueta mult visată!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum