Nu ai produse in cos.

Shop

Vara aceasta, ai grijă de tenul tău cu Skin Perfusion!

În luna iulie, la achiziționarea oricărei creme alături de un ser din gama Filorga Skin Perfusion, vei primi gratuit o cremă de protecție solară din aceeași gamă! Programează acum o consultație dermatologică gratuită la Elos Skin&Laser Center și vezi ce creme sunt potrivite tipului tău de ten.

Trebuie să încerci noua gamă de creme de la laboratoarele Filorga, Skin Perfusion! Concepută pentru a-ți oferi un ritual de îngrijire complet chiar la tine acasă, desprins din clinicile de estetică, linia Skin Perfusion nu se compară cu nimic din ce ai încercat până acum! Formulele inovatoare, ingredientele active și texturile deosebite îi vor conferi tenului tău o experiență unică, îl vor hidrata intens, proces esențial în sezonul cald, și îl vor proteja de îmbătrânirea prematură. În plus, formulele speciale atacă probleme specifice oricărui tip de ten, precum ridurile, petele hiperpigmentare, lipsa de fermitate sau de luminozitate:

  • 5HP Youth Cream – hidratare pentru ten uscat/normal. Conține acid hialuronic și pro-vitamina B5
  • 6HP Youth Cream – cremă antirid. Conține zinc, Vitamina B6 și acid hialuronic

 

Gama de serumuri conține:

  • BD Balance Serum – potrivit pentru tenul gras, cu pori dilatați și iregularități. Conține zinc, acid salicilic și antioxidanți. Matifiază, diminuează porii și reduce imperfecțiunile.
  • Re Time Serum – potrivit pentru tenul afectat de riduri și îmbătrânit. Conține Vitamina A, peptide și acid hialuronic cu rol de reducere a ridurilor.
  • AA-Lift Serum – potrivit pentru lipsa de fermitate a tenului. Conține colagen, acid hilarunic și complex din plante care îmbunătățesc tonusul pielii și îi conferă volum.
  • HAB5-Hydra Serum – pentru tenul deshidratat. Conține Pro Vitamina B5 și acid hialuronic care hrănesc intens pielea și formează o barieră împotriva deshidratării.
  • C-Light Serum – potrivit pentru pielea ternă, devitalizată. Conține Vitamina H și Vitamina C, conferind strălucire și revitalizând complet pielea.
  • P-Bright Serum – potrivit pentru pielea afectată de pete, fără o culoare uniformă. Conține acid fitic și Vitamina C, precum și ingrediente cu rol exfoliant, pentru a lăsa o piele cu culoare uniformă și a diminua petele.

 

Profită acum de promoția lunii iulie! Achiziționează o cremă și un ser din gama Skin Perfusion și vei primi cadou crema de protecție solară, E Youth 50 Sun Cream. Medicii dermatologi Elos Skin&Laser Center sunt aici pentru a te consilia pentru formulele potrivite tenului tău.

Rezerva acum