Nu ai produse in cos.

Shop

VelaShape III, cel mai eficient tratament anticelulită – Profită de oferta lunii aprilie

oferta velashapeGet in shape with VelaShape III! Stabilește acum o evaluare corporală gratuită cu specialiștii Elos Skin&Laser Center, care vor stabili gradul și tipul de celulită cu care te confrunți, recomandându-ți un protocol personalizat cu aparatul Velashape III, cel mai eficient tratament împotriva celulitei! În plus, vei putea testa acest aparat revoluționar și vei profita de o ofertă unică: la achiziționarea unui pachet de ședințe pentru 1 zonă, vei primi o altă zonă bonus!

Ca la orice început de sezon cald, începi să îți concepi strategia de eliminare a celulitei, pentru că, firește, îți dorești să arăți excelent în costumul de baie. Este momentul să abandonezi listele cu creme, gomaje și împachetări cu tot soiul de ingrediente minune, adevărate consumatoare de energie și timp, și să apelezi la tehnologia modernă. VelaShape III este recunoscut la nivel mondial pentru eficiența sa împotriva celulitei. Una dintre premisele pentru acest titlu este faptul că este produs de o companie renumită, Syneron Candela, mare producătoare de aparatură medical estetică și apreciată pentru performanțele acestora. Deasemenea, antedecesorii Velashape III, respectiv VelaShape și VelaShape II, au adus satisfacție pentru mii de femei din întreaga lume, care se luptau cu eliminarea celulitei. Puterea mai mare a radiofrecvenței deținute de VelaShape III impune repetarea procedurii la 2 săptămâni, ceea ce înseamnă și o economie de timp pentru multe femei preocupate atât de familie, dar și de carieră. Deasemenea, în timp ce alte proceduri necesită peste 10 ședințe pentru rezultate satisfăcătoare, pentru VelaShape III vor fi suficiente 6 ședințe pentru reducerea celulitei cu un grad și tonifierea intensă a feselor și coapselor.

VelaShape III este într-adevăr un aparat minune, însă trebuie să fim onești și să recunoaștem că nu poate face singur toată ”magia”. Specialiștii în remodelare corporală Elos Skin&Laser Center vă vor recomanda să aveți o dietă echilibrată, bogată în fructe și legume, evitarea grăsimilor și reducerea consumului de sare. Deasemenea, este esențial să vă hidratați și să faceți mișcare de câte ori aveți ocazia!

Așadar, profitați de oferta lunii aprilie și la achiziționarea unui pachet VelaShape III pentru o zonă, veți primi a doua zonă gratuit!

Rezervați-vă acum o evaluare corporală GRATUITĂ!

Rezerva acum