Nu ai produse in cos.

Shop

Dăruiește tenului tău îngrijirea perfectă! Pachet special HydraFacial

oferta hydrafacial 3+1 elosUna dintre regulile nescrise ale sănătății tenului este aceea că, la începutul sezonului cald, pielea are nevoie de o curățare în profunzime, exfoliere și hidratare, într-un cuvânt, revigorarea pe care doar tratamentul HydraFacial i-o poate conferi! De aceea, în luna aprilie, Elos Skin&Laser Center v-a pregătit o promoție specială: la achiziționarea unui pachet de 3 ședințe veți primi cadou o cremă din gama HydraFacial, potrivită pentru tenul vostru.

Tranziția la noul anotimp va fi mult mai bine tolerată de către  tenul vostru dacă îi acordați o atenție specială. În acest mod, nu vă veți confrunta cu senzația de ten încărcat, uscat și tern. Astfel, prima recomandare este curățarea de impurități, urmată de exfoliere care să îndepărteze celulele moarte, peeling și hidratare. La prima vedere, pare un amalgam de tratamente care necesită o groază de timp, iar programul nu vă va permite niciodată să faceți o asemenea investiție de timp prețios. Trebuie să aflați că tratamentul HydraFacial nu doar că realizează aceste proceduri în cadrul aceleiași ședințe, dar întreaga ”reprezentație” durează doar… 40 de minute! HydraFacial este unul dintre cele mai realizate tratamente din clinica Elos Skin&Laser Center, dar și în clinicile din afara țării, tocmai pentru că asigură tenului o îngrijire completă și complexă în timp record!

Etapele tratamentului sunt următoarele:

  • Vortex- Exfoliation. În această etapă este folosită o combinație specială de substanțe, printre care acid lactic, acid glicolic și extrac de alge care elimină celulele moarte de la suprafața pielii.
  • Vortex-Peel. Cu ajutorul acidului glicolic și salicilic, pielea este exfoliată și sunt eliminate impuritățile.
  • Vortex-Extraction. Aplicatorul special acționează ca un ”mini aspirator” asupra porilor, curățându-i în profunzime. În timpul acestei etape, este utilizată o substanță specială bazată pe extract de miere, cu rol hidratant și antibacterian și alte extracte din plante cu funcția de calma pielea.
  • Vortex-Fusion. În cadrul acestei etape, este aplicată pe ten o combinație de antioxidanți, acid hialuronic și peptide, cu rolul de a detoxifia pielea și de a o proteja de acțiunea radicalilor liberi și, totodată, de a o hidrata și a o tonifia.

Toate acestea în doar 40 de minute? DA! În plus, sunt utilizați doar aplicatori de unică folosință pentru fiecare etapă, astfel încât tratamentul este complet igienic. La final, tenul se va simți complet revitalizat și veți avea o plăcută senzație de piele catifelată și sănătoasă. Cel puțin, aceastea sunt mărturiile pacienților Elos Skin&Laser Center, care iubesc acest tratament!

Beneficiile tratamentului pot fi prelungite cu cremele speciale din gama HydraFacial, concepute pentru fiecare tip de ten și care vă vor fi recomandate de către specialiștii noștri:

  • Antiox+. Ser bogat în antioxidanți, care protejează pielea de radicalii liberi, hidratează și iluminează.
  • Beta HD. Ser cu formulă specială, dedicat tenului care se confruntă cu exces de sebum și pori dilatați
  • Pur Moist. Cremă intens hidratantă, pentru pielea uscată și ternă.
  • Dermabuilder. Contribuie la reducerea ridurilor fine, îmbunătățește elasticitatea pielii și uniformizează textura tenului.

Așadar, în luna aprilie, achiziționați 3 ședințe de HydraFacial și primiți cadou o cremă destinată tenului vostru. Rezervați-vă acum un astfel de pachet și bucurați-vă de un ten frumos și sănătos!

Rezerva acum