Nu ai produse in cos.

Shop

Beneficiile epilării definitive cu laserul GentleMax Pro Alexandrite

Medicii dermatologi de la Clinica Elos te pot ajuta să scapi de părul nedorit de pe corp într-un timp relativ scurt, în cadrul unor şedinţe în care cuvântul-cheie este confortul. Secretul? Platforma GentleMaxPro cu laser Alexandrite, care s-a dovedit a fi un tratament sigur şi eficient, testat de milioane de femei din întreaga lume.

GentleMax Pro a fost creat pentru a realiza tratamente la cel mai înalt standard şi reprezintă cel mai performant sistem de fotoepilare la nivel mondial în acest moment. Procedura de epilare definitivă cu laserul GentleMax Pro este realizată doar de medici dermatologi profesionişti, în cadrul Clinicii Elos, care are în portofoliu acest aparat extrem de apreciat.

Pe scurt, GentleMax Pro este o platformă complexă, care integrează puterea laserului Alexandrite (cu lungimea de undă de 755 nanometri). Aparatul permite realizarea procedurii de epilare definitivă pentru toate fototipurile, începând de la pielea albă, până la pielea închisă la culoare.

Avantajele sistemului GentleMax Pro Alexandrite sunt multiple:

1. Tratamentul se efectuează rapid

Timpul de epilare este redus cu până la 60% (de la 1 oră, cât dura procedura cu alte lasere, până la 20 de minute) pentru zonele mari de pe corp, precum spatele şi picioarele, iar îndepărtarea părului nedorit cu laserul GentleMax Pro Alexandrite de pe zonele mai mici, cum ar fi axila, durează mai puţin de 5 minute.

2. Îţi oferă un confort sporit 

Datorită tehnologiei inovatoare din spatele acestui laser, disconfortul este redus în mod semnificativ. Majoritatea pacienţilor pot tolera tratamentul fără să aibă nevoie de anestezic local. De asemenea, GentleMax Pro Alexandrite are la bază o tehnologie de răcire care reduce disconfortul, iar tu nu vei simţi nicio durere.

3. Este un tratament sigur pentru toate tipurile de piele 

Laserul GentleMax Pro Alexandrite este aprobat de specialiştii de peste hotare pentru a trata în siguranţă toate tipurile de piele. La Clinica Elos, siguranţa este cea mai importantă preocupare a noastră, iar pacienţii pot fi siguri că vor fi trataţi de medici dermatologi profesionişti.

4. Eficacitatea epilării cu laser Alexandrite este dovedită 

Interfaţa flexibilă a aparatului permite setarea tipului de laser în funcţie de fototipul pacientului – laser Alexandrite pentru fototipurile I-III şi laser Nd:YAG pentru fototipurile IV-VI. Tocmai pentru că aparatul are ambele tipuri de laser, acest lucru îi oferă avantaje pe care alte platforme laser nu le au.

5Asigură reducerea permanentă a firelor de păr

Comparativ cu metodele tradiţionale de îndepărtare a părului nedorit (epilarea cu ceară, lama de ras, penseta, cremele depilatoare etc.), epilarea definitivă cu laserul GentleMax Pro Alexandrite asigură o reducere permanentă a firelor de păr. Este o alegere extrem de populară în momentul de faţă, atât pentru bărbaţii, cât şi pentru femeile care caută o soluţie care să le ofere rezultate pe termen lung şi care să îi ajute să scape de părul nedorit de pe mâini, picioare sau orice alte zone de pe corp.

6. Te ajută să economiseşti bani

Epilarea definitivă cu laserul GentleMax Pro Alexandrite, pe termen lung, te poate ajuta să economiseşti bani. Această platformă laser va reduce permanent numărul firelor de păr, cu fiecare şedinţă de tratament. Deoarece este o metodă foarte eficientă, este posibil să îndepărteze părul nedorit în mai puţine şedinţe, comparativ cu alte tipuri de laser, oferindu-ţi, astfel, o şansă de a economisi şi de a reduce costurile.

7. Obţii rezultate optime după doar 6 şedinţe

Studiile clinice şi experienţa de lucru cu pacienţii noştri au demonstrat că, pentru o eficienţă maximă, este necesar un protocol de 6 şedinţe cu laserul GentleMax Pro Alexandrite. Doar în unele cazuri se poate prelungi protocolul cu cel mult 2 şedinţe.

Programează-te acum la Clinica Elos şi profită de promoția lunii februarie: la achiziționarea unui pachet de 4 şedinţe, primiți două ședințe 2 GRATUIT la tratamentul de epilare definitivă cu laserul GentleMax Pro Alexandrite.

Rezerva acum