Nu ai produse in cos.

Shop

Care este cel mai eficient tratament pentru caderea parului?

Mezoterapia este o procedură cosmetică non-invazivă şi non-chirurgicală care ajută la tratamentul pentru caderea parului. Astfel, persoanele care suferă de alopecie, o formă recurentă de pierdere a părului care poate afecta orice zonă piloasă, au la dispoziţie un aliat care oferă rezultate vizibile, şi anume mezoterapia Filorga, disponibilă la Clinica Elos.

Ce tehnici stau la baza mezoterapiei?

Mai multe microinjecţii superficiale sunt făcute de un medic dermatolog imediat sub stratul epidermic al pielii, în ţesuturile respective, pentru a stimula stradul mezoderm (cel care se află la o adâncime de aproximativ 1 mm sub suprafaţa pielii) pentru a încuraja procesul de regenerare naturală a părului. Statistic vorbind, şansele ca mezoterapia să ofere rezultate vizibile în cazul pacienţilor cu alopecie sunt de 90-92%, pe când alte metode oferă o rată de succes mult mai mică. Căderea părului este cauzată, de cele mai multe ori, de o serie de factori precum:

  • Dezechilibrele hormonale în interiorul (sau din preajma) foliculului de păr
  • Lipsa anumitor substanţe nutritive din organism
  • Proasta circulaţie a sângelui

 

Tratamentul cu mezoterapia Filorga disponibil la Elos Skin & Laser Center abordează exact aceste 3 probleme, iar rezultatele pe care pacineţii le văd sunt o stimulare a creşterii naturale a părului şi stoparea imediată a căderii părului.

Ce este mezoterapia şi cum te poate ajuta în tratamentul pentru caderea parului?

Procedura constă în microinjectări cu acid hialuronic nereticulat. La Clinica Elos, medicii dermatologi folosesc un produs unic pe piaţă, care conţine un complex de 53 de ingrediente (acid hialuronic, vitamine, minerale şi antioxidanţi). Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare a pielii şi de a stimula producţia de colagen. Totodată, mezoterapia este un tratament stimulează mezodermul, şi tocmai din acest motiv, această metodă ameliorează o varietate de simptome şi afecţiuni, cum este şi căderea părului.

Ce trebuie să ştii despre tratamentul pentru caderea parului?

Tratamentul în sine durează între 10 şi 30 de minute, în funcţie de cât de mare este zona tratată prin mezoterapie. De regulă, cel puţin 10 şedinţe sunt necesare pentru a stimula creşterea părului. Specialiştii de la clinica Elos recomandă să începi cu o serie de tratamente intensive, la fiecare 2 săptămâni, în primele 2-3 luni ale tratamentului. Frecvenţa şedinţelor poate să scadă apoi, gradual, iar rezultatele rejuvenării părului vor fi evidente deja după 2-3 luni de la prima şedinţă de mezoterapie. Pentru a menţine rezultatele acestea, sunt necesare tratamente de întreţinere, în general la fiecare interval de 2-3 luni.

Un „cocktail” de substanţe hrănitoare este injectat în scalp

Tratamentele ce au la bază mezoterapia sunt folosite de zeci de ani pentru a reda volumul şi densitatea părului. Acestea au contribuit în mod semnificativ la procesul de creştere a părului, atât în cazul bărbaţilor, cât şi al femeilor care sufereau de alopecie. Tehnologia de la baza tratamentului este bazată pe înţelegerea faptului că cele mai multe probleme legate de căderea părului sunt, de fapt, cauzate de: lipsa nutrimenţilor necesari firului de păr, circulaţia redusă a sângelui de la nivelul scalpului şi de dezechilibrele hormonale din jurul foliculilor de păr. La ultimul aspect este vorbade un exces în producţia hormonului androgen numit DHT, care contribuie la căderea părului.Pentru tratamentele de combatere a căderii părului, în cadrul mezoterapiei Filorga este injectată în scalp o soluţie care conţineo combinaţie specială de substanţe chimice, minerale, aminoacizi, vitamine, acizi nucleici şi coenzime, toate acestea fiind „croite” în funcţie de nevoile unice ale pacienţilor cu alopecie.

Programează acum o consultaţie cu unul dintre medicii dermatologi ai Clinicii Elos, iar aceştia vor stabili un plan de tratament pentru a combate caderea parului cu ajutorul mezoterapiei Filorga.

Rezerva acum