Nu ai produse in cos.

Shop

Ce este rejuvenarea vaginală și cine poate apela la ea?

core-intima-tratament-rejuvenare-vaginalaProcedurile de înfrumuseţare din zona intimă nu mai sunt de mult un subiect tabu pentru doamne şi domnişoare. Iar în ultimii ani, sintagme precum “rejuvenarea vaginală” au devenit sinonime cu o preocupare tot mai mare pentru estetica şi funcţionalitatea aparatului genital feminin.

Din ce în ce mai multe femei apelează, după o anumită vârstă, la rejuvenarea vaginală. Mai exact, prin rejuvenare vaginală înţelegem un fel de “lifting” pentru vulvă şi vagin. Adeseori, procedura de rejuvenare vaginală combină vaginoplastia şi labioplastia (reducerea dimensiunilor labiilor), pentru a întări pereţii interiori ai vaginului şi pentru a îmbunătăţi aspectul exterior al zonei intime. Astfel, pacienta se simte mai încrezătoare şi vaginul ei se bucură de un look nou.

Dacă şi tu vrei să te simţi din nou încrezătoare şi să ai o viaţă intimă perfectă din toate punctele de vedere, astăzi ţi-am pregătit un ghid complet cu informaţii utile despre ce reprezintă rejuvenarea vaginală şi cine poate apela la această procedură.

Când tehnologia depăşeşte orice tabu

La Elos Skin & Laser Center poţi încerca tratamentul cu laserul CO2RE Intima, special  creat pentru rejuvenarea vaginală internă şi externă, dar şi pentru labioplastie. Ce poţi trata cu laserul CO2RE Intima? Tratamentul este util femeilor care vor să amelioreze semnele lăsate de naşterea naturală şi îmbătrânire asupra aparatului genital; reface tonusul vaginal, flexibilitatea şi forma vaginului; tratează uscăciunea vaginală, mâncărimile şi durerea apărută în timpul actului sexual; tratează discromia (n.r. – orice modificare a culorii normale a pielii de la nivelul zonei intime) şi pigmentarea pielii.

Ce vor simţi pacientele în timpul tratamentului cu laserul CO2RE Intima?

Aceasta este o procedură sigură, simplă şi rapidă care se poate efectua în cele mai bune condiţii la Elos Skin & Laser Center; este vorba de un tratament care nu necesită incizii şi nu este invaziv, precum operaţiile chirurgicale dureroase. Tratamentul durează între 10 şi 15 minute, iar pacienta simte un disconfort minim sau nu simte niciun fel de disconfort în timpul procedurii cu laserul fracţionat CO2RE Intima.

Laserul fracţionat tratează mai multe afecţiuni

Interesul femeilor în ceea ce priveşte îngrijirea zonei intime a crescut tot mai mult în ultimii ani. Acest interes s-a tot extins, iar femeile nu mai vor doar o îmbunătăţire la nivel estetic, ci îşi doresc şi să trateze afecţiunile de la nivelul vulvei şi vaginului (inflamaţii, ulceraţii şi vezicule, precum şi modificările pigmentare şi atrofia, adică degenerarea funcţională a unui ţesut).

Cu ajutorul tratamentului cu laserul fracţionat CO2RE Intima, pacientele îşi pot modifica aspectul cosmetic al vulvei (pielea lăsată, pigmentarea, modificarea texturii ţesuturilor). Specialiştii subliniază că tratamentul cu laser al vulvei este destinat şi pentru abordarea simptomelor asociate ale unor afecţiuni din zona intimă, cum ar fi mâncărimile, senzaţia de arsură, durerea din timpul actului sexual, îngroşarea sau subţierea pielii din zona vulvei, iritaţii sau usturimi.

Efectele asupra sănătăţii sexuale şi aparatului genito-urinar

Mecanismul de acţiune a laserului fracţionat CO2RE Intima asupra ţesutului vaginal şi vulvar este extrem de benefic. Schimbările apărute în anatomia şi fiziologia aparatului genito-urinar poate afecta sănătatea sexuală şi calitatea vieţii femeilor.

Afecţiunile de natură medicală (mai ales dacă pacienta a născut pe cale naturală) sau schimbările apărute o dată cu înaintarea în vârstă sunt doar câţiva factori care afectează stima de sine a pacientelor. Aici menţionăm afecţiuni precum sindromul de relaxare vaginală, incontinenţa urinară de stres (sau de efort), sindromul genito-urinar al menopauzei şi atrofia vulvară şi atrofia vaginală.

 O dată cu trecerea timpului, laxitatea vaginală, incontinenţa urinară de stres (uşoară până la moderată) şi simptomele precum uscăciunea vaginală tot mai crescută, mâncărimea, senzaţia de arsură şi dispareunia (care se manifestă prin apariţia unor dureri permanente sau intermitente în timpul actului sexual) provoacă disconfort şi apar probleme în viaţa intimă a femeilor.

Statisticile arată că tot mai multe femei au neplăceri în ceea ce priveşte viaţa sexuală şi satisfacţia în timpul actului sexual. Iar cea mai bună soluţie pentru a pune capăt tuturor acestor probleme medicale şi de natură sexuală este rejuvenarea vaginală cu laserul fracţionat CO2RE Intima pe care il găsiți la Clinica Elos.

Rezerva acum