Nu ai produse in cos.

Shop

Laserul Nd:YAG, cel mai eficient laser împotriva venelor sparte

leziuni vasculareȘtim cât de importante sunt pentru voi sănătatea și aspectul picioarelor, de aceea, în luna octombrie, Elos Skin&Laser Center vă oferă o promoție specială pentru tratarea leziunilor vasculare de pe picioare. Procedura cu laserul Nd:YAG, inclus pe platforma GentleMax Pro, de la Syneron Candela are prețul de doar 150 de euro!

Extrem de multe femei se confruntă cu aspectul inestetic produs de leziunile vasculare de pe picioare. Acestea nu sunt dureroase, însă provoacă un mare disconfort la nivel emoțional, mai ales că orice femeie își dorește să aibă picioare frumoase, fără imperfecțiuni. Oricât am încerca să le evităm, acestea pot apărea în urma unei sarcini, fluctuațiilor de greutate sau a anumitor probleme de sănătate.

Ca și clasificare, leziunile vasculare se regăsesc sub formă de ”pânză de păianjen”, telangiectazii (dilatații vasculare), vene subțiri de culoare albastră sau mov și ”steluțe vasculare”. Cauzele care conduc la apariția acestor afecțiuni sunt:

  • ortostatismul (statul prelungit în picioare)
  • expunerea la soare
  • consumul de alcool
  • fumatul
  • statusul hormonal – sarcină, pubertate, menopauză
  • factorii genetici

Deasemenea, există și anumite obiceiuri pe care le avem și care pot afecta microcirculația: epilarea cu ceară, saunele sau băile fierbinți și alimentația nesănătoasă.

Cum acționează laserul Nd:YAG împotriva leziunilor vasculare?

Laserul Nd:YAG, cel mai eficient laser împotriva capilarelor sparte, determină coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici, realizând acest lucru prin căldura intensă degajată care determină închiderea acestora. Este utilizată o lungime de undă prestabilită pentru a ținti și distruge capilarele și vasele sangvine cutanate nedorite, lăsând intacte țesuturile normale din jur. Tratamentul este minim dureros, datorită sistemului de răcite integrat pe platforma GentleMax Pro.

 

Așadar, profitați acum de oferta specială la laserul Nd:YAG și eliminați capilarelele sparte de pe picioare! Rezerva aici!

Rezerva acum