Nu ai produse in cos.

Shop

Pregătirea tenului pentru sezonul rece

ingrijirea-tenului-in-sezonul-receDin punct de vedere calendaristic, am intrat deja în cea de-a doua lună de toamnă. Însă sezonul rece abia începe să îşi facă simţită influenţa asupra tenului tău. Nu lăsa temperaturile scăzute să îţi afecteze sănătatea pielii. Iată, aşadar, cum să îţi pregăteşti tenul pentru sezonul rece.

Învinge căldura din interior!

Pielea ta reţine mai multă umezeală atunci când eşti în interior, fie acasă, fie la birou, fie că eşti în maşină şi mergi deseori cu căldura pornită. Aşa că atunci când simţi că valul de căldură din încăpere sau din birou te loveşte, eliminând astfel orice urmă de umezeală din aer, tenul tău are mult de suferit. Un pont util este să foloseşti un umidificator în lunile mai reci ale anului pentru a restabili umiditatea care se pierde atunci când ai încălzire centrală în locuinţă. Iar umidificatorul te va ajuta să îţi menţii pielea hidratată.

Schimbă rutina atunci când te speli pe faţă

Toate persoanele – chiar şi cele cu tenul gras – pot să aibă zone uscate pe piele, în timpul sezonului rece, fie toamnă, fie iarnă. Pentru a lupta împotriva uscării excesive a pielii, alege un produs de curăţare (gel sau spumă) mai blând cu tenul tău. Dacă pielea ta este mai degrabă uscată şi sensibilă, foloseşte un ulei de curăţare sau un produs de curăţare cremos. Dacă ai tenul predispus la acnee şi foloseşti medicamente pentru a trata coşurile şi punctele, nu opri tratamentul medicamentos şi încearcă să îţi menţii pielea cât mai hidratată.

Ca să scapi de senzaţia de piele uscată şi de petele de pe ten, continuă-ţi tratamentul aşa cum ţi l-a prescris medicul dermatolog, dar renunţă la produsele de curăţare care conţin acid salicilic. În locul acestora, alege o formulă mai blândă, cum ar fi geluri de curăţare cu ceramide, un ingredient care îţi hrăneşte şi îţi hidratează pielea, făcând-o mai fină la atingere.

Investeşte într-o cremă hidratantă diferită

În timpul lunilor reci de peste an, pielea ta poate să facă faţă cremelor mai grele, mai grase, care în alte circumstanţe ne-ar face tenul gras şi uleios. Dacă ai pielea uscată, alege în sezonul rece o formulă mai grasă, mai bogată. Dacă ai tenul predispus la acnee, alege cremede faţă care conţin acid hialuronic sau glicerină, deoarece ambele substanţe te vor ajuta şi îţi vor hidrata pielea.

Exfoliază pielea ca la carte!

Pielea cu un aspect tern, lipsit de strălucire, este cauzată de celulele moarte ale dermului care se acumulează pe suprafaţa tenului şi care nu permit luminii să se reflecteze în mod corespunzător. Vrei un truc care să te ajute să îţi recapeţi strălucirea tenului? Exfoliază cu blândeţe şi elimină celulele moarte ale pielii pentru a scoate la iveală un ten sănătos şi hidratat.

Hidratare intensă

Rutina ta de îngrijire a pielii nu va fi aceeaşi pe parcursul toamnei sau lunilor de iarnă. Aşa că pielea ta va avea nevoie, cel mai probabil, de mai multă hidratare. Dacă vara foloseai, de regulă, o loţiune, în sezonul rece va trebui să treci la o cremă hidratantă. Noi îţi sugerăm ceva chiar mai bun decât o simplă cremă de zi sau de noapte: un tratament de hidratare intensă, disponibil la Elos Skin & Laser Center, numit Intraceuticals.

Intraceuticals reprezintă o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare şi de hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric. Acesta este singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii şi aspectului tenului, Intraceuticals este o experienţă unică şi te va ajuta să îţi răsfeţi pielea în sezonul rece.

Cum funcţionează? Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia un complex de acid hialuronic, vitamine şi antioxidanţi este transportat în straturile profunde ale pielii. Acest cocktail va acţiona din interior pentru o piele superbă la exterior. Oxigenul hiperbaric contribuie la infuzarea în derm a acidului hialuronic, care este rapid absorbit în piele, contribuind cu rezultate imediate la sănătatea pielii. Iar rezultatele sunt vizibile!

Cui se adresează?

Intraceuticals Rejuvenate se adresează tenului normal, cu riduri fine, prevenind deshidratarea pielii şi îmbătrânirea prematură. Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde şi vitaminele A, C şi E, dovedindu-se cel mai eficient tratament de hidratare.

Dacă vrei să afli mai multe sfaturi despre îngrijirea tenului în sezonul rece, programează o consultație Gratuită cu unul dintre medicii dermatologi ai Clinicii Elos.

Rezerva acum