Nu ai produse in cos.

Shop

Concurs: Let the experts handle your beauty!

concurs-let-the-expertsAcceptă provocarea Clinicii Elos!

Câștigă o procedură gratuită cu acid hialuronic
Recunoaște! Te tentează de mult să treci pragul unei clinici medical estetice și să apelezi la o injectarile cu acid hialuronic. Fie că ți-a lipsit curajul sau nu ți-ai permis această investiție, ai tot amânat momentul, deși te deranjează ridurile tot mai pronunțate sau lipsa de volum a buzelor sau pomeților.
Elos Skin&Laser Center îți oferă o șansă unică!
Ce trebuie să faci:
1. Dă LIKE paginii noastre de Facebook Elos Skin & Laser Center!
2. SHARE postării concursului de pe Facebook!
3. Spune-ne intr-un comentariu la postul concursului de pe Facebook „Ce schimbare îți dorești!”
Premiile constau in 2 sedinte de injectari cu acid hialuronic in cadrul workshop-urilor organizate in clinica noastra si sustinute de Dr. Filis Demirgean si Dr. Tatiana Sharova!
Concursul este valabil până pe 30 septembrie 2016! Câștigătoarele vor fi desemnate prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org Mult succes!

Odată cu apropierea de vârsta de 30 de ani, pielea își pierde elasticitatea. Înaintarea în vârstă presupune o producție mai scăzută de colagen și elastină, ceea ce determină apariția ridurilor în jurul ochilor și ai buzelor. În timp, celulele pielii se divid mai lent, iar stratul dermatic se subțiază. Pe măsură ce îmbătrânește, pielea își pierde capacitatea de a reține agenții hidratanți, produce mai puțin sebum și se vindecă mai greu, toate acestea contribuind la procesul formării ridurilor.

Îndemnul ”trebuie sa îmbătrânim cu grație” își cam pierde din valoare într-o eră în care femeile doresc să se mențină cât mai mult tinere. Iar dorința lor devine realitate cu ajutorul specialiștilor care perfecționează în permanență metode de a opri rotițele timpului!

Elos Skin&Laser Center te provoacă să îndrăznești să arăți din nou ca la 20 de ani! În clinica noastră regăsiți cea mai eficientă gamă de produse bazate pe acid hialuronic, destinate atât eliminării ridurilor, refacerii volumului facial pierdut odată cu înaintarea în vârstă, dar și augmentării buzelor.

Acidul hialuronic utilizat în clinica Elos Skin&Laser Center este de cea mai bună calitate, iar varietatea produselor asigură o adresabilitate crescută pentru orice tip de pacient, fie că este unul care se confruntă cu riduri fine, medii sau adânci, în jurul gurii sau ai ochilor, sau care își dorește volum pentru buze sau pomeți. Produsele pe bază de acid hialuronic întâlnite în clinica Elos aparțin brandurilor Filorga și Merz, lideri pe plan internațional. Acestea conțin acid hialuronic de o calitate superioară celor existe pe piață la ora actuală și, în plus, anestezic. Astfel, rezultatele vor fi de lungă durată, iar intervenția va decurge fără niciun risc pentru pacient, disconfortul fiind redus la minimum. În plus, experiența vastă a specialistului, Dr Filis Demirgean, garantează realizarea procedurii la cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență!
Citește regulamentul complet al concursului aici.

Rezerva acum