Nu ai produse in cos.

Shop

Concurs: “Obține trăsăturile la care visezi!”Concurs:

injectari_acid_hialuronic_concursAcceptă provocarea clinicii Elos

Câștigă o procedură gratuită cu acid hialuronic

Recunoaște! Te tentează de mult să treci pragul unei clinici medical estetice și să apelezi la o injectare cu acid hialuronic. Fie că ți-a lipsit curajul sau nu ți-ai permis această investiție, ai tot amânat momentul, deși te deranjează ridurile tot mai pronunțate sau lipsa de volum a buzelor sau pomeților.

Elos Skin&Laser Center îți oferă o șansă unică!
Ce trebuie să faci:
1. Dă LIKE paginii noastre de Facebook Elos Skin & Laser Center!
2. SHARE postării concursului de pe Facebook!
3. Spune-ne intr-un comentariu la postul concursului de pe Facebook “Ce schimbare îți dorești!”

Premiile constau in 2 sedinte de injectari cu acid hialuronic in cadrul workshop-urilor organizate in clinica noastra si sustinute de Dr. Filis Demirgean!

Concursul este valabil până pe 10 august 2016! Câștigătoarele vor fi desemnate prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org Mult succes!
Acidul hialuronic utilizat în clinica Elos Skin&Laser Center este de cea mai bună calitate, iar varietatea produselor asigură o adresabilitate crescută pentru orice tip de pacient, fie că este unul care se confruntă cu riduri fine, medii sau adânci, în jurul gurii sau ai ochilor, sau care își dorește volum pentru buze sau pomeți. Produsele pe bază de acid hialuronic întâlnite în clinica Elos aparțin brandurilor Filorga și Merz, lideri pe plan internațional. Acestea conțin acid hialuronic de o calitate superioară celor existe pe piață la ora actuală și, în plus, anestezic. Astfel, rezultatele vor fi de lungă durată, iar intervenția va decurge fără niciun risc pentru pacient, disconfortul fiind redus la minimum. În plus, experiența vastă a specialistului, Dr Filis Demirgean, garantează realizarea procedurii la cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență!

Citește regulamentul complet al concursului aici.

Rezerva acum