Nu ai produse in cos.

Shop

De ce e important să foloseşti o cremă cu SPF 50 vara aceasta?

Importanta_cremei_cu_SPFOricât de mult ţi-ar plăcea să îţi etalezi pielea frumoasă la mare, la piscină sau atunci când ieşi în oraş cu prietenii, nu uita că razele soarelui au efecte neplăcute asupra celulelor – îţi menţionăm aici doar îmbătrânirea prematură a pielii – un duşman de temut în orice sezon, nu doar vara. Aşa că dacă vrei să ai mai multă grijă de pielea ta şi să o protejezi chiar şi atunci când te afli în concediu, specialiştii îţi recomandă folosirea cremei cu SPF 50.

Importanţa folosirii cremei cu SPF 50

Te-ai întrebat vreodată de ce ar trebui să porţi la plajă, dar şi în viaţa de zi cu zi, o cremă cu factor de protecţie? Gândeşte-te doar că nu vei regreta că ai folosit o cremă cu SPF 50 atunci când te vei uita la pielea ta şi o vei compara cu cea a prietenilor şi membrilor din familie care nu au apelat la un astfel de produs extrem de necesar pentru noi toţi.

Îţi prezentăm un top ce include cele mai importante 5 motive care arată că ar trebui să foloseşti întotdeauna o cremă cu factor mare de protecţie solară:

  1. Stratul de ozon din atmosfera pământului este din ce în ce mai subţiat, iar corpul tău are nevoie de un scut pentru a-l proteja de razele dăunătoare ale soarelui.
  2. Statisticile arată cifre în continuă creştere în ceea ce priveşte cancerul de piele, iar în timp s-a dovedit că loţiunile şi cremele cu SPF scad dezvoltarea cancerului de piele.
  3. Ajută la prevenirea apariţiei petelor maronii faciale şi la prevenirea decolorării pielii.
  4. O cremă cu SPF 50 te ajută să reduci aspectul vinişoarelor roşii de pe faţă şi petele neplăcute.
  5. Încetineşte dezvoltarea pielii îmbătrânite prematur, care este mai predispusă la apariţia ridurilor şi liniilor pronunţate.

 

Argumentele dermatologilor şi experţilor

Cremele cu un factor de protecţie solară (SPF) mai mare oferă mai multă protecţie împotriva razelor ultraviolete (UV) ale soarelui, care sunt legate de marea majoritate a cancerelor de piele, precum şi de îmbătrânirea prematură a pielii şi deteriorarea vederii. Un produs cu SPF 50 poate bloca, potrivit estimărilor, 98% din razele ultraviolete care ţi-ar putea afecta pielea.

Ce trebuie să ştii despre razele UV

Radiaţiile solare UV ating pământul sub forma razelor UVB şi UVA. Iar radiaţiile UVB, din păcate, joacă un rol esenţial în apariţia cancerului de piele. Iar produsele inscripţionate cu SPF se referă în principal la protecţia pe care o oferă acea cremă împotriva razelor UVB. Prin urmare, un SPF mai mare te poate ajuta să îţi protejezi pielea de acţiunea razelor soarelui.

Şi protecţia împotriva razelor UVA este importantă. Razele UVA nu doar că accelerează îmbătrânirea pielii, dar totodată contribuie la cancerul de piele – şi chiar poate iniţia apariţia unor forme de cancer ale pielii.

Ce condiţii trebuie să întrunească crema cu SPF 50 pe care o foloseşti vara

Dacă aplici cu regularitate o cremă cu un SPF mare, este posibil să nu te arzi din cauza soarelui (razele UVB sunt principalele vinovate de arsurile solare de la nivelul pielii), dar fără ingredientele care să îţi asigure o protecţie împotriva razelor UVA, este posibil ca produsul ales de tine să permită ca pielea ta să fie „lovită” de mari cantităţi de radiaţii care pot cauza daune mari, nu doar îmbătrânire prematură.

Protecţie sporită de la Filorga împotriva razelor soarelui

Importanţa folosirii cremelor ce oferă protecţie atât împotriva razelor UVB, cât şi a celor UVA nu poate fi trecută cu vederea. Pentru femeile care îşi doresc într-adevăr să ştie care este crema perfectă care li se potriveşte şi care să întrunească cerinţele dermatologilor, recomandăm un produs cu SPF 50 precum crema de la Filorga, care oferă protecţie atât împotriva UVA, cât şi împotriva UVB. În plus, crema E-Youth SPF 50 UVA + UVB din gama Skin Perfusion de la  Filorga are şi efect antirid.

Iar la Elos Skin & Laser Center beneficiezi în august de oferte avantajoase:  la achiziționarea unei creme și a unui ser din gama Skin Perfusion și vei primi cadou crema de protecție solară, E Youth 50 Sun Cream – pretul pachetului este redus de la 297 Euro la doar 238 Euro.

Atunci când este aplicată zilnic sau în timpul expunerii la soare, textura cremei  E-Youth SPF 50 uşor de aplicat nu îţi lasă senzaţia de cremă uleioasă pe piele şi nici nu se lipeşte. Înainte de expunerea la soare, aplică o cantitate suficientă de cremă crema E-Youth SPF 50 pentru a acoperi zona de piele expusă.

Profită acum de promoția lunii august si bucura-te de beneficiile celor mai eficiente creme din lume! Medicii dermatologi Elos Skin&Laser Center sunt aici pentru a te consilia pentru formulele potrivite tenului tău.

Rezerva acum