Nu ai produse in cos.

Shop

Cum îţi pregăteşti tenul pentru un machiaj impecabil de Sărbători

machiaj-de-sarbatoriA început numărătoarea inversă până la noul an. Mai este puțin timp până când vom păşi în 2017, aşa că înainte de a spune că ştii deja cu ce te vei îmbrăca de Revelion, pregăteşte-ţi tenul şi îngrijeşte-l ca la carte, dacă vrei să ai un machiaj impecabil de Crăciun şi în noaptea dintre ani.

Oricât de nerăbdătoare ai fi noi să te bucuri de noul tău look de Sărbători, medicii dermatologi de la Clinica Elos îţi spun să îţi acordăm o scurtă pauză şi să te gândeşti un minut la tenul tău. Înainte de a pune mâna pe trusa de machiaj, asigură-te că bifezi toţi paşii de mai jos pentru a avea un ten pregătit să treacă în noul an cu forţe proaspete.

Curăţarea tenului

Ai putea crede că ne referim doar la spălarea feţei. Ei bine, este vital să îţi cureţi pielea şi în alte moduri, nu doar cu apă şi un gel delicat de curăţare. O faţă cu aspect ca de porţelan implică mai multe aspecte. Tocmai de aceea, medicii dermatologi de la Clinica Elos îţi recomandă aparatul HydraFacial, singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curăţare, exfoliere, extracţie şi hidratare a tenului. În plus, HydraFacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menţine sănătos tenul normal, calmează şi tratează tenul acneic, întinereşte tenul afectat de vârstă şi reduce ridurile fine. Te vei bucura de un tratament non-invaziv, care îţi va răsfăţa tenul, va îndepărta celulele moarte şi impurităţile de la suprafaţa pielii, iar acizii speciali vor curăţa porii fără să îţi irite pielea. De asemenea, mai multe substanţe hidratante sunt introduse în piele, pentru a o hrăni şi pentru a o proteja.

Hidratare şi hrănire în profunzime

Unele produse de curăţare şi anumite produse exfoliante tind să îţi usuce pielea, aspect care nu îţi este de niciun folos atunci când vrei să aplici fondul de ten pentru machiajul de Sărbători. Tenul excesiv de uscat este o cauză comună a machiajului inegal, care are un aspect „peticit”. Evită catastrofele de acest gen apelând la un tratament care îţi hrăneşte pielea în profunzime cu oxigen hiperbaric, precum Intraceuticals. Acesta este un tratament de rejuvenare şi hidratare intensă, bazat pe oxigen hiperbaric, disponibil la Clinica Elos. Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia un complex de acid hialuronic, vitamine şi antioxidanţi este transportat în straturile profunde ale pielii. Aceste substanţe acţionează din interior pentru ca tu să ai o piele superbă la exterior. Intraceuticals Rejuvenate se adresează tenului normal, cu riduri fine, prevenind deshidratarea pielii şi îmbătrânirea prematură.Aşa că nu trebuie să lipsească din arsenalul tău, dacă îţi doreşti un machiaj perfect de Sărbători.

Lifting instant

Înainte de a pune mâna pe fondul de ten, vei vrea să te asiguri că tenul tău nu are nicio imperfecţiune. Ei bine, nimic nu îţi poate răsfăţa tenul mai mult decât un tratament care îţi promite un lifting instant, precum Sublime, de la Clinica Elos. Acesta este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, menit să reducă ridurile fine şi să remodeleze conturul facial. Procedura Sublime se adresează persoanelor care nu sunt mulţumite de aspectul tenului şi care doresc ca pielea să îşi recapete fermitatea şi luminozitatea. Tratamentul debutează cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a fi conductor pentru radiofrecvenţă. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafaţa pielii încălzeşte dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de a stimula producţia de colagen şi elastină.

În perioada 21, 22, 23 decembrie, precum şi în zilele de 28, 29, 30 decembrie, la Clinica Elos ai parte de o promoţie specială: pentru 2 tratamente combinate (fie HydraFacial + Intraceuticals, fie Sublime + Intraceuticals) plăteşti doar 125 Euro, reducere de la 165 Euro, respectiv 190 Euro.

Programează-te acum şi pregătește-te să ai un ten impecabil de Sărbători!

Rezerva acum