Nu ai produse in cos.

Shop

Cum să ai un ten mai strălucitor şi mai sănătos de Sărbători?

ten-stralucitor-si-sanatosÎngrijirea pielii nu trebuie să fie neapărat un capitol complicat, dar necesită respectarea câtorva reguli de bază, spun medicii nutriţionişti. Ziua, trebuie să foloseşti produse cu factor de protecţie împotriva razelor soarelui. Iar noaptea, îngrijirea tenului este la fel de importantă.

Pielea ta este incredibilă dacă stai să te analizezi cât de mult este expusă la numeroşi factori, întreaga zi, şi cât mult este capabilă să se regenereze. Dar pe măsură ce înaintezi în vârstă, trebuie să îţi ajuţi tenul să facă acest lucru şi, cu ajutorul unor mici trucuri, să se regenereze mai repede.

Din moment ce se apropie cu paşi repezi Sărbătorile de Iarnă, este normal să îţi doreşti un ten sănătos şi strălucitor. Iată cum poţi obţine rezultatele dorite, în cel mai scurt timp:

  1. Începe-ţi fiecare zi cu o cremă cu SPF (factor de protecţie solară), chiar dacă îţi vei petrece cea mai mare parte a timpului în interior. Nu vrei ca razele soarelui să ucidă tot acel colagen nou pe care pielea l-a produs peste noapte, subliniază medicii dermatologi.

 

  1. Îndepărtează tot machiajul şi spală-ţi faţa înainte de a merge la culcare. Întreaga zi, pielea ta este asaltată de substanţele chimice din aer, care descompun şi distrug colagenul şi care provoacă şi alte leziuni. Dacă nu îţi cureţi corect faţa, expunerea ta la toţi aceşti factor poluanţi va continua cât e noaptea de lungă.

 

  1. După ce ţi-ai curăţat tenul, aplică un produs cu retinol şi apoi o cremă hidratantă. Şi – foarte important – dormi pe o pernă curată. Nu aştepta săptămâni bune ca să o speli!

 

  1. Reţine că nu trebuie să cheltui o mulţime de bani pentru a obţine produse cosmetice eficiente. Deoarece pielea fiecărei femei este unică, s-ar putea să dureze mai mult până când vei găsi produsele cosmetice care funcţionează cel mai bine pentru tipul tău de ten. Întreabă medicul dermatolog şi roagă-l să îţi recomande produse speciale pentru tine, dacă eşti în încurcătură. Alege noile produse Filorga, din gama Skin Perfusion, o gamă completă anti-aging, recomandată de medicii dermatologi de la Clinica Elos. Aceste produse sunt recomandate a fi folosite înainte, în timpul şi după procedurile estetice.

 

  1. Alege tratamente şi proceduri cosmetice care îţi ajută, totodată, pielea să se regenereze. O serie de produse de îngrijire a pielii şi numeroase proceduri disponibile la Clinica Elos te pot ajuta să îţi rejuvenezi tenul. Aceste produse şi tratamente sunt menite să te ajute şi să îţi regenereze celulele dermului. Deşi nu pot da timpul înapoi, aceste alegeri pot încetini ritmul schimbărilor care cauzează apariţia ridurilor profunde şi o textură ternă a tenului.

 

  1. Încearcă un peeling chimic! Exfolierea pielii cu ajutorul tratamentelor faciale de tipul peelingurilor chimice (sau cu ajutorul cremelor de microdermoabraziune) poate să îţi facă pielea să arate mai strălucitoare. Procesul prin care celulele vechi sunt înlocuite deunele nou create încetineşte pe măsură ce înaintezi în vârstă. Un peeling chimiceste un proces mai profund, care face acelaşi lucru, în timp ce stimulează producţia de colagen. Aşadar, pielea este exfoliată prin intermediul peelingului chimic, iar în profunzime este încurajată producţia de colagen nou.De ce să alegi peelingul chimic de la Clinica Elos? Acneea este o problemă complexă, iar una dintre soluţiile pe care le poţi încerca în cabinetele de la Elos Skin & Laser Center reprezintă peelingul chimic. Acesta asigură rezultate foarte bune, cu riscurile cele mai mici.Specialiştii Elos Skin&Laser Center recomandă pentru acest tratament produsele Filorga. Gama Glykopeel a brandului Filorga conţine cel mai eficiente produse pentru peeling existente pe piaţă.

 

  1. Află dacă eşti un candidat bun pentru a folosi laserul fracţionat CO2RE şi pentru a scoate la iveală o piele frumoasă. Dacă stratul superior al pielii tale arată tern, are o textură îmbătrânită, cu semne de la expunerea la soare, ai la dispoziţie o procedură antiaging ce are la bază platforma laser CO2RE. CO2RE Estetic, de la Clinica Elos, este destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratării laxităţii tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor şi hipepigmentaţiilor. Candidatele ideale pentru acest tratament au peste 30 de ani şi se confruntă cu imperfecţiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare, îmbătrânirea prematură şi laxitate. Este ideal pentru pacientele care îşi doresc să întoarcă timpul în favoarea lor, fără a fi nevoite să aibă un timp mare de recuperare, aşa cum se întâmplă în cazul altor proceduri laser.

 

Programează-te acum la Clinica Elos, iar medicii noştri dermatologi îţi vor răspunde la toate întrebările, pentru a te ajuta să obţii tenul pe care l-ai visat!

Rezerva acum