Nu ai produse in cos.

Shop

Pregătește-ți corpul pentru sezonul estival

pregatirea pentru varaCu toții visăm cu ochii deschiși la sezonul vacanțelor, la plajă și mare, mai ales că ne impulsionează și creșterea temperaturilor din termometre. Însă visul are tendința să nu mai fie atât de frumos când ne gândim că avem de lucrat la silueta noastră. Cu toate ne dorim un abdomen ferm, coapse și fese fără celulită. Tocmai de aceea, sfatul nostru este să începeți cât mai curând programul de remodelare corporală și dorim să vă devenim parteneri cu cele mai bune sfaturi. La Elos Skin&Laser Center, evaluările corporale sunt întotdeauna gratuite și poți testa gratuit aparatele noastre de ultimă generație pentru a simți cum acționează acestea. VelaShape III deține titlul de cel mai eficient aparat pentru eliminarea celulitei, în timp ce criolipoliza CoolTech și Venus Legacy îți vor redefini talia.

După o iarnă lungă în care sedentarismul a dominat și nu prea am simțit și nu ne-am impus restricții din punct de vedere alimentar, este momentul să facem niște schimbări, care încet, încet ne vor aduce corpul visat.

Fă-ți ție însăți o promisiune și nu te dezamăgi! Pentru început, trebuie să îți setezi clar scopul și să te agrenezi cu tot trupul și sufletul în realizarea lui. Abdomen plat sau coapse fără aspect de coajă de portocală sunt idealuri care sigur pot fi îndeplinite dacă te setezi întru-totul spre obținerea lor.

Preferă natura în locul mall-ului. Nimic nu este mai benefic pentru sănătate și nu îți oferă energie decât o plimbare în natură, o alergare ușoară sau mersul pe bicicletă pe o alee însorită. Așa că, înlocuiește ieșirile la mall cu mișcarea în aer liber. Vei arde calorii și vei căpătă energie pentru arderea și mai multor calorii.

Alege întotdeauna mâncare sănătoasă. Ispitele culinare sunt la tot pasul, însă nu fac altceva decât să te îndepărteze de silueta de vis. Optează pentru legume și carne slabă, fructe și semințe, care nu doar că vor contribui la pierderea kilogramelor, fiind extrem de sățioase, dar îți vor îmbunătăți considerabil aspectul pielii, aceasta devenind mai luminoasă.

Dansează. Mersul la sală este un ”sport” de care nu mulți se pot ține din pricina timpului, comodității sau  sfielii. Poți alege să faci sport chiar la tine acasă, iar dansul este o opțiune extraordinară. Te relaxează, te încarcă de energie și este un mare consumator de calorii.

Hidratează-te. Ține tot timpul o sticlă de apă aproape și bea chiar și atunci când nu ți-e sete. Apa este extraordinară, mai ales că are 0 calorii. Poate diminua senzație de foame și contribuie și la eliminarea toxinelor din organism.

Rezerva acum