Nu ai produse in cos.

Shop

Îndepărtarea tatuajelor, simplă și comodă cu laserul Alex TriVantage

În premieră în România, la Elōs Skin & Laser Center, regăsiți de luna aceasta cel mai eficient laser din lume pentru îndepărtarea tatuajelor: Alex TriVantage. Acest aparat, produs de renumita companie Syneron Candela, utilizează puterea laserului Alexandrite, recunoscut deja pentru eficacitatea lui în epilarea definitivă și eliminarea petelor hiperpigmentare.

Dacă vă numărați printre posesorii de tatuaje deloc încântați de alegerea făcută sau de măiestria artistului tatuator, atunci trebuie să știți că la clinica Derma Expert acestea pot fi îndepărtate eficient cu laserul Alex TriVantage, cu un număr de ședințe net redus față de alte aparate existente pe piață, asigurând totodată confortul pacientului. În plus, tratamentul de îndepărtare a tatuajelor Alex TriVantage de la clinica Derma Expert beneficiază luna aceasta de un discount special de lansare pe piața din România, respectiv 50%. Astfel, în funcție de mărimea tatuajului, prețurile variază între 35e/sedință și 115e/ședință.  Numărul de ședințe necesare va fi stabilit de către medicul dermatolog Derma Expert, de aceea vă invităm cu drag la o consultație, în cadrul căreia vi se va prezenta protocolul de tratament.

Cum acționează laserul Alex TriVantage împotriva tatuajelor?

Lumina emisă de laserul TriVantage este absorbită de pigmentul din culoarea tatuajului și transformată în caldură. Astfel, țesutul țintă e distrus, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

După tratament, expansiunea rapidă a celulelor cu pigment  determină ca acesta să fie fragmentat în părți de dimensiuni foarte mici, astfel încât drenajul limfatic secundar și sistemul imunitar să îl elimine de la nivelul pielii. Laserul Alex TriVantage acționează chiar și pe tatuaje tratate anterior prin alte modalități, atât timp cât pielea nu este foarte afectată. Noua tehnologie laser-pumped face posibilă obținerea unor rezultate similare pe toate culorile. Laserul Alex TriVantage este capabil să emită 3 tipuri de undă, 3 tipuri de lasere diferite, care țintesc diverși pigmenți ce alcătuiesc un tatuaj. Studiile clinice efectuate în clinica Derma Expert cu laserul TriVantage indică un grad mare de înlăturare a tatuajelor cu un număr de ședințe între 6 și 8, asigurând un grad înalt de confort pentru pacienți.

Vă așteptăm până la finalul lunii mai să profitați de reducerea de 50% la procedura de înlăturare tatuaje cu laserul Alex TriVantage!

Rezerva acum