Nu ai produse in cos.

Shop

Injectarea cu acid hialuronic in zona intima

Injectarile cu acid hialuronic in zona intima nu mai sunt demult un subiect tabu şi, ca orice altă procedură menită să ne corecteze defectele fizice şi să ne scape de frustrări, şi acest tip de corectare este foarte cerută în clinicile de specialitate. Astfel, rejuvenarea, întinerirea, înfrumuseţarea sau chiar modelarea zonelor intime sunt proceduri estetice din ce în ce mai populare în rândul femeilor, atât din România, cât şi de peste hotare.

Rejuvenarea vaginală este o opţiune demnă de luat în considerare pentru rezolvarea problemelor intime de cuplu, în situaţii apărute ca urmare a stresului, a nașterilor multiple sau a problemelor de sănătate.

Injecțiile vaginale cu acid hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic in zona intima reprezintă un nou tratament cosmetic nechirurgical ce are rolul de a îmbunătăți sau reface viață sexuală a femeilor.

Acidul hialuronic poate fi injectat în vagin pentru a oferi o hidratare optimă, în punctul G pentru a spori plăcerea sexuală sau în zona labiilor pentru a trata laxitatea pielii și a restabili volumul țesutului, într-un mod similar fillerelor faciale. El are rolul de a rehidrata și repulpa zona, astfel menținându-i sau redându-i elasticitatea și fermitatea.

Procedura de injectare cu acid hialuronic in zona intima necesită anestezie locală cu o crema anestezica și durează aproximativ 30 – 60 minute iar efectul se menține timp de 6-12 luni.

Tratamentul se adresează în special femeilor în premenopauză și menopauză care suferă de deshidratare, pierderea tonusului și elasticității la nivelul zonei genitale externe, datorită scăderii nivelelor de estrogeni, dar nu numai. Este un fenomen similar îmbătrânirii pielii la nivelul feței, astfel încât multipli factori pot contribui la accelerarea îmbătrânirii cutanate.

În unele cazuri, aceste simptome pot conduce chiar la disconfort fizic sau sexual, fiind clasic tratate chirurgical. În prezent există această variantă nechirurgicală de cosmetizare a zonei genitale externe, cu multiple beneficii:
–     rejuvenează aspectul labiilor – acestea devin mai ferme și cu mai mult volum, ca în decadele anterioare de viață
–     crește încrederea în sine a femeii
–     îmbunătățește calitatea vieții sexuale
–     ameliorează simptomele fizice asociate premenopauzei/menopauzei (uscăciune, lipsă de lubrifiere, laxitate, disconfort sexual)

Acidul hialuronic se comportă că un burete, captând molecule de apă în aria unde este injectat (regiunea vulvo-vaginală). Asocierea cu un antioxidant prelungește durata efectului hidratant și prin urmare oferă longevitate tratamentului. El are de asemeni rolul de a împiedica apariția edemului după injectare.

Mărirea punctului G cu acid hialuronic, echivalentul plăcerii sporite

De-a lungul timpului, punctul G a stârnit nenumărate controverse. Unii specialişti i-au contestat existenţa, alţii l-au definit ca fiind o zonă G, de o excitabilitate extremă, ce poate duce la orgasm prin simpla sa stimulare. Denumirea sa, punctul G, i-a fost dată după medicul german, Grafenberg, care a descoperit că în vaginul femeii, la aproximativ 5 cm de meatul urinar, există pe un perete, o zonă de excitabilitate maximă, ce poate provoca un orgasm de sine stătător.

Deşi la unele femei, punctul G, responsabil pentru creşterea plăcerii sexuale, este uşor de găsit, la altele este foarte greu de localizat. Studiile realizate în urma depistării punctului G au relevat faptul că 7 din 10 voluntare prezintă această zonă erogenă. Aşadar, pentru a facilita depistarea şi stimularea acestuia, se aplică o tehnică ce are ca scop mărirea suprafeţei în care acesta este localizat.

„Mai exact, această intervenţie constă în injectarea de acid hialuronic în zonă. Rezultatul intervenţiei este vizibil după câteva zile, acesta constând în ridicarea zonei în care se află punctul G, care-l va face mult mai uşor de găsit. Finalitatea constă în mărirea stării de excitabilitate din timpul actului sexual, creşterea în intensitate a orgasmului şi implicit îmbunătăţirea vieţii sexuale”, explica Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog.

Pentru mai multe detalii despre injectarea cu acid hialuronic în zona intimă feminină și pentru un plan de tratament personalizat, vă așteptăm la o consultație gratuită în Clinica Elos. Rezerva acum!

 

Rezerva acum