Nu ai produse in cos.

Shop

Tratamente eficiente pentru caderea parului: mezoterapia si Cellenis

Caderea parului este o problema comuna in randul barbatilor si al femeilor, totusi cei dintai sunt afectati intr-un procent mai mare conform studiilor de specialitate. Subtierea si deteriorarea firului de par (primul stadiu al alopeciei) si caderea abundenta sunt indezirabile in ambele tabere, iar daca va confruntati cu aceasta problema trebuie neaparat sa aflati despre cele mai eficiente tratamente de la ora actuala din clinicile de specialitate, cu rezultate excelente si de lunga durata: mezoterapia si terapia cu sange propriu imbogatit cu trombocite, Cellenis.

            Care sunt cauzele caderii parului?

Pentru a fi tratata corespunzator, trebuie aflate mai intai cauzele alopeciei. Medicii dermatologi al clinicii Elos Skin & Laser Center ne-au prezentat aceste cauze, clasand pe primele locuri mostenirea genetica, bolile tiroidei si cele autoimune, precum si carentele de vitamine si minerale. Deasemenea, o trauma sau un episod intens de stres emotional afecteaza ciclul de viata al firului de par, la fel cum si sarcina si perioada de alaptare provoaca un dezechilibru in organism cu efect asupra podoabei capilare.

Asadar, nu ignorati primele semne ale alopeciei, pentru ca tratata in stadiu incipient, podoaba capilara va avea cele mai bune sanse de recuperare. La clinica Elos Skin & Laser Center nu gasiti doar cele mai de succes proceduri impotriva acestei afectiuni, ci si un instrument performant de analiza a scalpului, Fotofinder TrichoLAB, complet nedureros fata de alte aparate, care va indentifica toti parametrii caderii parului si va conduce la recomandarea celui mai eficient tratament pentru pacienti. In urma acestei analize si a consultatiei cu specialistii clinicii Elos,  puteti opta pentru mezoterapie sau terapia Cellenis, urmand ca pe parcursul protocolului de tratament sa repetati analiza pentru a verifica efectele procedurilor.

            Cum functioneaza mezoterapia ca tratament pentru caderea parului?

Mezoterapia este tratament minim invaziv si cu grad redus de durere se bazeaza pe microinjectari la nivelul scalpului prin care sunt introdusi la radacina firului de par nutrienti esentiali pentru o crestere sanatoasa si densa. Acesti nutrienti esentiali au la baza inovatia brandului francez Filorga Medical care a realizat cel mai puternic „cocktail” pentru par, ce contine peste 53 de vitamine, peptide, aminoacizi si minerale, cu scopul de a reda parului denstitatea si vitalitatea. Tratamentul se realizeaza de doua ori pe luna, timp de trei luni, pentru rezultate optime.

            Efectele terapiei vampir – Cellenis asupra parului

Tratamentul Cellenis cu propriul sange genereaza deasemenea rezultate excelente si este metoda care are rata de succes cea mai mare in cazul majoritatii patologiilor ce tin de caderea parului. Tehnica este simpla si consta in recoltarea unei cantitati minime de sange periferic de la pacient care apoi este centrifugata cateva minute la o turatie optima. In acest fel sunt separate elementele din sange necesare acestei proceduri pentru hranirea si intarirea radacinii firului de par, urmand ca substanta sa fie injectata la nivelul scalpului. Pentru un efect de durata si sustinut sunt necesare 2 sau 3 sedinte efectuate la 4 – 6 saptamani in functie de obiectivul tratamentului si existenta unor afectiuni ale scalpului.

Pentru ca nu numai alegerea unor produse de calitate este extrem de importanta in tratarea acestei afectiuni, apelati intotdeauna la specialisti cu experienta in tratarea caderii parului, pentru a va bucura de rezultatele asteptate. La Elos Skin & Laser Center veti intalni doar specialisti care folosesc cele mai inovative metode de tratament,  pentru a garanta intotdeauna cele mai bune rezultate pacientilor nostri.

Rezerva acum