Nu ai produse in cos.

Shop

Lipoliza prin injectare te ajută să slăbești acolo unde îți dorești

Remodelarea corporală este un domeniu în continuă expansiune și înrolează constant ”noi recruți” în lupta cu grăsimea și celulita. Și, pentru că ne dorim să regăsiți întotdeauna în clinica Elos Skin&Laser Center cele mai noi proceduri de reconturare ale siluetei, vă prezentăm astăzi lipoliza prin injectare. Lipoliza prin injectări este soluția ideală pentru eliminarea țesutului adipos localizat de dimensiuni mici și medii, împotriva căruia sportul și dieta se dovedesc ineficiente. Clinica Elos Skin&Laser Center alege întotdeauna produse sigure și eficiente pentru pacienți, testate și certificate, astfel încât puteți apela cu toată încrederea la astfel de intervenții.

Cum funcționează lipoliza prin injectare?

Această procedură presupune injectarea în stratul de grăsime a unui amestec de substanțe compus din fosfatidilcolină, ce se regăsește în mod natural în organismul nostru și îndeplinește rolul de a descompune grăsimile, având și funcție hepatoprotectoare. Fosfatidilcolina utilizată în topirea grăsimilor se extrage din soia, la care se mai adaugă solvenți și conservanți, complet siguri pentru organismul uman. Odată injectată în țesutul gras subcutanat, această substanță va desface celulele grase (adipocitele) în nanoparticule. Totodată, enzimele eliberate de adipocite vor dizolva trigliceridele în monogliceride, urmând ca acestea să fie metabolizate în mod natural.

Cărui tip de pacient i se adresează și care sunt zonele care pot fi tratate?

Pacientul ideal pentru o astfel de procedură trebuie să aibă o greutate apropiată de cea normală pentru vârsta și înălțimea sa, să aibă o conduită alimentară sănătoasă și să fie activ. Pot apela la injectările lipolitice pacienții care au apelat la liposucție și se confruntă cu inegalități. Prin intermediul injecțiilor impotriva grăsimii poate fi tratată bărbia dublă, pliurile din zona axială, zona lombară sau genunchii. Răspunde mai bine la acest tratament țesutul adipos moale, decât cel fibros și rigid.

Protocolul de tratament

În funcție de grosimea țesutului adipos măsurat în timpul evaluării corporale, dar și de produsul utilizat, specialiștii clinicii Elos Skin&Laser Center recomandă pacienților 6-12 ședințe, spațiate la un interval de o săptămână. Rezultatele sunt vizibile după primele 2-3 ședințe. Injectările lipolitice se realizează în clinica noastră doar de către medici dermatologi, care utilizează în timpul procedurii un ac foarte fin sau canula. Pentru zona tratată pot fi necesare mai multe injectări, la distanță de 1,5 cm. Pentru a asigura un confort sporit pacienților noștri, medicii Elos Skin&Laser Center pot realiza procedura cu o canulă, reducând în acest mod și timpul procedurii, dar și disconfortul pacienților. Pentru rezultate spectaculoase, specialiștii clinicii noastre recomandă combinarea injectărilor lipolitice cu procedura VelaShape III, care prin acțiunea radiofrecvenței bipolare, infraroșului, vacuumului și rolelor mecanice va tonifia intens zona tratată și va contribui la reducerea circumferinței acesteia.

Reacții adverse și contraindicații

În clinica Elos Skin&Laser Center, injectările lipolitice se realizează în condiții de maximă siguranță și cu certitudinea celor mai bune rezultate. În timpul procedurii, pacienții resimt disconfortul tipic al pătrunderii acului în piele, urmând ca post procedură pielea să prezinte edem, eritem și posibile echimoze.

Injectările lipolitice nu se pot realiza pacienților care suferă de diabet, boli renale, cardiovasculare sau cu istoric de cancer de piele. Deasemenea, sunt interzise în sarcină și alăptare.

Sunt permanente rezultatele injectărilor lipolitice?

O întrebare care se află, cu siguranță, pe buzele tuturor. Da, rezultatele pot fi permanente dar cu condiția ca pacienții să adopte o alimentație sănătoasă și să practice sport în mod regulat.

Programați acum o evaluare corporală cu specialiștii clinicii Elos Skin&Laser Center și aflați mai multe despre injectările lipolitice pentru a obține silueta mult visată.

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum