Nu ai produse in cos.

Shop

Descoperiți oferta verii la cel mai iubit tratament de hidratare: Intraceuticals

hidratarea tenuluiCând spunem Intraceuticals, spunem hidratarea tenului la superlativ! Și tocmai de acest lucru are nevoie tenul nostru în sezonul cald, pentru a fi strălucitor, sănătos și ferm. Luna aceasta, vă așteptăm la clinica Elos Skin&Laser Center pentru a profita de un pachet special Intraceuticals cu 30% discount, care conține 6 ședințe de tratament alături de un întreg ”arsenal” de produse ale celebrului brand, la un preț promoțional de 700 de euro, reducere de la 950 de euro:
• 1 Rejuvenate Cleansing Gel
• 1 Rejuvenate Daily Serum
• 1 Rejuvenate Hydration Gel
• 1 Rejuvenate Moisture Binding Cream
• 1 Rejuvenate Eye Gel
• 6 Rejuvenate Eye Masks
• 1 Beauty Bag
În sezonul cald, tenul are nevoie mai mult ca oricând de hidratare! Mai ales că vara este sezonul petrecerilor și al escapadelor la malul mării, iar tenul nostru trebuie să arate superb indiferent de context. Doar tratamentul Intraceuticals, bazat pe oxigen hiperbaric, hidratează dermul în profunzime, protejând pielea de îmbătrânirea prematură și riduri, conferindu-i o strălucire aparte. Oxigenul hiperbaric transportă în dermul profund o combinație de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care vor revitaliza complet tenul, furnizându-i un adevărat izvor de hidratare. Pentru atingerea unui nivel optim de hidratare, sunt recomandate 6 ședințe, realizate o dată pe săptămână. Odată infuzat în derm complexul de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți funcționează ca un rezervor de hidratare, care va fi în permanență suplimentat de către produsele de îngrijire din kitul special. Odată încercate și simțite, nu veți mai dori să vă întoarceți la cremele obișnuite!
Setul de creme Intraceuticals este indispensabil pentru un ten ultra hidratat
Conceptul unic al tratamentului Intraceuticals, de depunere a acidului hialuronic în 3 straturi, vă este pe îndelete explicat de către specialiștii clinicii Elos Skin&Laser Center, astfel încât beneficiile acestui tratament să se reflecte pe tenul vostru. Texturile speciale ale cremelor din pachetul Intraceuticals se ”îmbracă” una pe cealaltă, astfel încât pielea va avea parte de o hidratare intensă, care ține până la 12 ore. Primul pas este aplicarea serumului hidratant – Rejuvenate Daily Serum – care după terminarea setului de ședințe din clinică se va comporta ca și infuzia, substituind-o cu succes atunci când plecați în vacanță. Al doilea pas este aplicarea gelului hidratant – Rejuvenate Hydratation Gel -, iar ultimul pas este crema hidratantă – Rejuvenate Moisture Binding Cream – care va sigila întregul proces de hidratare. Gelul special pentru ochi și măștile hidratante, cu o textură delicată, vor revigora și hidrata intens această zonă sensibilă, reducând cearcănele și ridurile fine.
Rezervați-vă acum oferta speciala Intraceuticals cu 30% reducere, la Elos Skin&Laser Center, și bucurați-vă de pachetul complet pentru hidratarea tenului!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum