Nu ai produse in cos.

Shop

Oferă-i un cadou tenului tău – tratamente pentru ten

Oferta_sarbatori_ten_hidratatPachete speciale de sărbători, doar la clinica Elos Skin&Laser Center

De sărbători, ne dorim să strălucim, să fim frumoase și apreciate. De aceea, în luna decembrie, vă invităm să dăruiți tenului vostru cadouri cu adevărat prețioase! Vă oferim un pachet special de hidratare intensă Intraceuticals, atât de necesar în sezonul rece, dar și ședințe de tratamente la prețuri reduse, astfel încât să străluciți la petrecerile de sezon.

Ten intens hidratat doar cu Intraceuticals

Știm cu toate cât de mult are tenul nostru de suferit în timpului sezonului rece din pricina temperaturilor scăzute, dar și a vântului. Ca să prevenim efectele nedorite precum uscarea și descuamarea tenului, dar și apariția ridurilor, pielea trebuie hidratată foarte bine. Trebuie să știți că loțiunile sau cremele nu reușesc să ajungă în dermul profund, acolo unde este cea mai mare nevoie de hidratare. Intraceuticals este singurul tratament care hidratează tenul în profunzime și asta datorită tehnologiei care stă la baza acestuia: oxigenul hiperbaric. Acesta este transportorul unui veritabil cocktail de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care ajunge în dermul profund, hrănindu-l intens și conferind rezultate remarcabile în textura și aspectul pielii.

Pachetul special din luna decembrie constă în 3 ședințe de boosters (Vitamina C+3, Colagen, Antioxidanți sau Vitamina A. Alegerea boosterului se face în funcție de nevoile tenului vostru) și 3 creme de îngrijire pentru acasă: Daily Serum (Pasul 1: ser intens hidratant) Hydratation Gel (Pasul 2: gel hidratant) și Moisture Binding Cream (Pasul 3: cremă nutritivă), la prețul special de 400 de euro, reducere de la 690 de euro. Acesta este cadoul perfect pe care vi-l puteți oferi în ”luna cadourilor”, însă poate fi și o idee de cadou pentru o persoană dragă, pe care sigur o veți impresiona!

Răsfăț complet pentru ten

Și, pentru că dorim să vă surprindem în continuare, aflați că înainte de Crăciun, în zilele de 21, 22 și 23 decembrie, precum și înainte de Revelion, în zilele de 28, 29 și 30 decembrie vă oferim combinații de tratamente menite să vă răsfețe tenul. Astfel, tratamentul de hidrodermoabraziune HydraFacial în combinație cu tratamentul de hidratare intensă Intraceuticals are prețul special de 125 de euro (reducere de la 165 de euro), în timp ce combinația de lifting instant Sublime și Intraceuticals are același preț special de 125 de euro (reducere de la 190 de euro). Așa că, aveți toate motivele să profitați de oferta noastră specială și, de ce nu, să oferiți un cadou spectaculos cuiva drag!

Profitați de promoțiile speciale de luna această și rezervați-vă acum pachetul preferat!

Rezerva acum