Nu ai produse in cos.

Shop

Cum alegem cea mai buna clinica pentru marirea buzelor cu acid hialuronic?

Marirea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai solicitate proceduri estetice, cu un impact major asupra fizionomiei. Atunci cand decideti sa apelati la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic, primul lucru pe care trebuie sa il bifati este alegerea clinicii, in cadrul careia trebuie sa se regaseasca medici profesionisti si produse de de calitate.
Asadar, cum alegem cea mai buna clinica?

Programati o consultatie in care veti stabili toate detaliile procedurii pentru marirea buzelor cu acid hialuronic!

Este foarte important sa rezonati cu medicul care se va ocupa de tratamentul de marire a buzelor, iar acesta trebuie sa inteleaga rezultatul pe care il doriti si, totodata, sa il adapteze in functie de fizionomia pacientului. Edificatoare in acest sens poate fi o consultatie in vederea acestui tratament. De aceea, in clinica Elos Skin&Laser Center va puteti programa la consultatii gratuite cu medicii specialisti in injectari cu acid hialuronic, in cadrul carora veti primi toate detaliile legate de procedura, cum ar trebui sa va pregatiti inainte de interventie, in ce consta, care sunt reactiile adverse post procedura si cat dureaza rezultatele.

Alegeti un medic cu experienta pentru o procedura fara riscuri!

In clinica Elos Skin&Laser Center, marirea buzelor cu acid hialuronic este realizata de medici dermatologi extrem de bine pregatiti, care au la activ nenumarate traininguri facute de catre medici recunoscuti international si experienta de lucru pe un esantion mare de pacienti. Specialistii nostri vor sti intotdeauna sa aprecieze corect cantitatea de acid hialuronic, astfel incat rezultatul sa fie in deplin acord cu volumetria pacientului, iar rezultatul final sa nu fie unul exagerat.

Asigurati-va ca produsele utilizate sunt de cea mai buna calitate!

Pe langa calificarea medicului care se ocupa de interventie, este extrem de important produsul pe baza de acid hialuronic utilizat sa fie unul de inalta calitate, cat mai pur. In acest mod, sunt minimizate riscurile de reactii adverse, iar recuperarea va fi una rapida si confortabila pentru pacient. In clinica Elos Skin&Laser Center, utilizam doar produse testate de laboratoare certificate, recunoscute pentru proprietatile acestora. Mai mult decat atat, acestea sunt testate si in clinica noastra pe pacienti de studiu, cu diferite fizionomii, astfel incat pacientii finali sa aiba parte de cea mai buna experienta. Astfel, pacientele nemultumite de buzele subtiri vor obtine volumul la care au visat dintotdeauna, cele cu buze inegale vor corecta acest defect, iar pacientele care se confrunta cu un aspect inestetic al buzelor in urma diferitelor accidente vor obtine un nou look, vizibil imbunatatit.

Calitatea produsului influenteaza, bineinteles, si rezultatul final la procedurii, dar mai ales, durabilitatea acestuia. Produsele pe baza de acid hialoronic de calitate, asa cum sunt cele din clinica Elos Skin&Laser Center, asigura o remanenta in tesuturi ntre 9-12 luni, fiind superioare celor utilizate in alte clinici.

Solicitati poze de before/ after ale altor paciente!

Cititi evaluarile despre clinica facute de alti pacienti, solicitati poze `inainte` si `dupa`si asigurati-va ca rezultatele vor fi cele pe care vi le doriti.

Programati acum o consultatie gratuita in clinica Elos Skin&Laser Center si, in luna august, beneficiati de 20% DISCOUNT  la procedura marire a buzelor cu acid hialuronic!

Rezerva acum