Nu ai produse in cos.

Shop

Nanosoft, cel mai nou dispozitiv pentru mezoterapia Fillmed Nanosoft ™, cel mai nou dispozitiv pentru mezoterapie din clinica Elos

Pionerii mezoterapiei, laboratoarele Filorga, ridica acest tratament la un alt nivel, astfel incat pacientii sa experimenteze cele mai bune rezultate pe care procedura o poate conferi pielii. Astfel, au conceput dispozitivul Nanosoft ™, care se adreseaza celor mai delicate zone, precum ochii si gatul, pentru eliberarea intradermica controlata a complexului unic de peste 50 de ingrediente active din produsul de mezoterapie Fillmed NCTF® 135 HA. Prin aceasta inovatie, Filorga devine un lider incontestabil al procedurii de mezoterapie.

Cum functioneaza Fillmed Nanosoft ™ pentru mezoterapie?

Dispozitivul este prevazut cu 3 micro-ace cu o adancime de 0,6 mm, din silicon cristalizat. Dimensiunea acelor permite folosirea dispozitivului Nanosoft pentru injectarea produsului Fillmed NCTF 135 HA, foarte eficient, in zonele delicate, dificil de tratat cu ajutorul acelor clasice. In zona perioculara si a gatului efectele adverse – edem, eritem, fibroza sau echimoze – vor fi inexistente, datorita adancimii de penetrare controlate care permite plasarea corecta a produsului. Constructia acelor dispozitivului Nanosoft minimizeaza durerea in timpul injectarii, intinerind eficient zonele cele mai fragile ale pielii. Difuzia in tesuturi a combinatiei de acid hialuronic, vitamine, aminoacizi si antioxidanti  se realizeara prin formarea de papule pe zona injectata. Totodata, microleziunile produse de Nanosoft ™ stimuleaza regenerarea celulara si crearea unor noi fibre de colagen si elastina. Astfel, pentru pacientii care se confrunta cu un aspect imbatranit si ridat in zona ochilor, mezoterapia realizata cu Nanosoft ™  le va conferi un look vizibil intinerit, reducand cearcanele si semnele de oboseala, fara durere, efecte adverse si timp de recuperare.

Beneficiile mezoterapiei Fillmed NCTF® 135 HA

In momentul de fata, Fillmed NCTF® 135 HA troneaza deasupra altor produse, fiind cel mai complex produs destinat mezoterapiei prin combinarea acidului hialuronic cu peste 50 de ingrediente- vitamine, aminoacizi, antioxidanti, peptide si nano-peptide. Acestea au rolul de a hidrata si revitaliza pielea, de a stopa efectele imbatranirii si de a conferi un efect de rejuvenare pielii. In plus, pielea se va simti mult mai ferma la atingere, iar porii dilatati se vor diminua. Acestea efecte sunt vizibile inca de la prima sedinta, iar dupa protocolul recomandat de 3-5 sedinte, in functie de varsta si nevoile pacientului, mezoterapia va avea un efect spectaculos asupra pielii.

• hidrateaza tesuturile in profunzime

• elimina ridurile

• rejuveneaza pielea imbatranita

• imbunatateste sistemul circulator

• reface nuanta sanatoasa a pielii

• modeleaza forma sau conturul fetei

• ajuta la recuperarea post-operatorie: cicatrici, semne inestetice ramase pe piele

• imbunateste structura pielii.

Astfel, o sedinta de mezoterapie in clinica Elos Skin&Laser Center presupune combinarea mezoterapiei Nanosoft ™ , pentru zona delicata a ochilor si gatului, cu cea clasica pentru restul fetei, oferind pacientilor cele mai bune rezultate pe care le pot obtine de la aceasta procedura.

Programati acum o sedinta de mezoterapie Nanosoft ™  in clinica Elos Skin&Laser Center!

 

Rezerva acum